Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vajon az vagyok a tünetek...

Vajon az vagyok a tünetek alapján?

Figyelt kérdés

ÚGy 3 napja úgy érzem mintha nulla energiám lenne, nappal csak úgy hirtelen rámtör az émelygés,este pedig már konkrét rosszullétem van.a kajára sem bírok nézni..

Júliusban 24én jött meg,tehát már ideje volna,de őszintén szólva nem is emlékszem hogy a peteérés idejében voltunk e úgy együtt a férjemmel

Nemtervezzük a második babát,kisfiam 11 hós. Ő Is védekezés mellett fogant,de megsem fordult a fejemben az abortusz

Ha most is az vagyok...hát..jó helyre jönne,de nemterveztem ilyen hamar a másodikat.

Szóval szerintetek terhes lehetek ?? Tesztet eddig nem vettem.gondoltam a menses előtti rossz közérzetről van szó..de egyre rosszabb

2013. aug. 24. 22:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Utolsó és utolsó elötti voltam :)

20hkm

2013. aug. 27. 08:46
 12/13 anonim ***** válasza:
Minden jót nektek :) Örülök, mert szerintem te is boldog vagy :) Vigyázz magadra és szép kismamás hónapokat. :)
2013. aug. 27. 13:21
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia, gratulálok! :)

Én majd jövőhéten megyek UH-ra, akkor leszek kb 7-8 hetes, akkor már látni fogják a szívhangot is!

Sok boldogságot és jó egészséget nektek!

2013. aug. 28. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!