Lehetek ilyen tünetek alapján babás?
segítenétek? december 17-én volt volt az első mensim a kisfiam születése óta (1-éves múlt) szoptatok még, nem védekeztünk és még nem mertem tesztet venni, de nem jött meg idáig újra, enyhén feszül és fájogat pár napja a hasam alja és olyan érzékeny a mellem hogy fáj a szoptatás, és mindig pisilnem kell!
kissé félek is mert korainak érezném az újabb babát, de megtartanám persze! ti mit gondoltok baba, nem baba?
Szerintem meg fog jönni. Terhesség elején nem igazán szokott az alhas feszülni, meg szúrni. Bár még nem voltam terhes:)
Nekem tavaly december 10-én volt meg, és most volt újra. Tehát annyit még nem késett neked szerintem.
Bocs az offért: Ha nem voltál terhes, akkor minek válaszolsz???
Kérdezőnek: ez még csak a 24. ciklusnapod, szerintem kár előre aggódni, ilyen tüneteket bármikor tud egy nő produkálni.
igen lehet igazad van csak beírtam egy kalkulátorba és azt dobta ki 3-hetes terhes lehetek, és nem is érzem hogy meg akarna jönni de persze bezavarhat a szoptatás is azért is késhet gondolom, meg persze aggódom is!
azért köszi!
Szia. Kedves első :) Igenis lehetnek ezek a tünetek amiket a kérdező leírt:) Nem voltál terhes így nem is érezhetted!!
Nekem is ugyanezek voltak a tüneteim és meg sem jött,8hetes terhes vagyok,az előző terhességemnél szintúgy ezek a tünetek voltak:)
szia!
Utolsót kérdezném, mikor teszteltél? mennyi idővel az utolsó megjött mensi után?
köszi, Gabi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!