Lehetek ilyen tünetek alapján babás?
segítenétek? december 17-én volt volt az első mensim a kisfiam születése óta (1-éves múlt) szoptatok még, nem védekeztünk és még nem mertem tesztet venni, de nem jött meg idáig újra, enyhén feszül és fájogat pár napja a hasam alja és olyan érzékeny a mellem hogy fáj a szoptatás, és mindig pisilnem kell!
kissé félek is mert korainak érezném az újabb babát, de megtartanám persze! ti mit gondoltok baba, nem baba?
ma eléggé görcsölgettem szóval lehet mégis megjön bár még semmi, de szomorú vagyok miatta!
a hőm mindenképp magasabb ha babás vagyok? tegnap 35.4 volt ma 36,5
szia!
köszönöm! ma is mértem(egyébként nem szoktam) egyszer 37 utána 36.7 lett! két napja még 35.5 körül volt :-)és nálam, ez az alap nagyjából 36-nál sosem több!
mit szeretnétek fiút vagy lányt?:D
szia!
elvileg holnapra ér ide az 10-es teszt amit a vateráról rendeltem, el akarom rakni a reggeli pisit és megvárni vele a postámat!:-)))szóval remélem holnapra itt a teszt és meg tudom csinálni! 16-17-én volt utoljára mensim és 1-2-án ovum ki kellene már mutassa! nálunk apa is én is kislányt szeretnénk inkább, persze nem baj ha fiú csak egészséges legyen, ez elcsépelt de így érzem!
szia!
teszteltem egyet ma nem bírtam ki sima 25-ös érzékenységű patikai teszttel ráadásul délután a nem várt előtt 2-3-nappal naná hogy negatív lett:-(
szerinted túl korán csináltam meg? 2-án volt kb pé-m
szia!
sajnos megjött a hétvégén, vártam hátha csak 1-2-napos lesz de nem!
köszönöm, hogy gondoltál rám majd a következő hónapban megpróbáljuk megint! Neked könnyű 9-hónapot és szép szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!