Vajon az vagyok a tünetek alapján?
ÚGy 3 napja úgy érzem mintha nulla energiám lenne, nappal csak úgy hirtelen rámtör az émelygés,este pedig már konkrét rosszullétem van.a kajára sem bírok nézni..
Júliusban 24én jött meg,tehát már ideje volna,de őszintén szólva nem is emlékszem hogy a peteérés idejében voltunk e úgy együtt a férjemmel
Nemtervezzük a második babát,kisfiam 11 hós. Ő Is védekezés mellett fogant,de megsem fordult a fejemben az abortusz
Ha most is az vagyok...hát..jó helyre jönne,de nemterveztem ilyen hamar a másodikat.
Szóval szerintetek terhes lehetek ?? Tesztet eddig nem vettem.gondoltam a menses előtti rossz közérzetről van szó..de egyre rosszabb
Szia!
Szerintem vegyél tesztet, akkor megbizonyosodsz róla, hogy baba van-e. A tünetek alapján lehet, hogy terhes vagy. Én most várom a másodikat, elég korai szakaszban vagyok még. Nekem 1-én kellett volna megjönnie, de feltűnt, hogy igen aluszékony vagyok, illetve reggelente elkezdtem émelyegni. Aztán a teszt egyértelművé tette, hogy jön a kistesó. :-) Azóta egészen délelőttig húzódik a rosszullét, meg este is kijön, szintén nem bírok ételre nézni. Az első baba nem tervezett volt, de őt észre sem vettem, mert megvolt rendesen és semmi bajom nem volt. Majd kicsattantam az energiától :D Szóval, ha mostanra kéne megjönnie, akkor teszt már kimutatja! Majd írd meg mi lett.
A másodikkal ilyen tüneteim voltak :) Ha jó helyre jön, akkor csak jöjjön :)
Kíváncsian várom, hogy lesz-e tesó :)
Én is kíváncsi vagyok,nekem ugyan ilyen tüneteim voltak :) Várjuk az eredményt :)
20hkm :)
Sziasztok!! Nos igen.Jön a kistesó :-)
A férjemnek még nem szóltam.majd kitalálok vmi meglepit mellé
Egyébként ma falásos napom volt.Egész nap habos pudingot és piskótát ettem.mást nem kívántam..
Jaaj de jó :) gratulálok :)
A pisi...nem hinném hogy baj lenne ha nincs más tünet.Nem ég,viszked,nem fáj sokat a derekad...
És mikor mész orvoshoz?Számításaid szerint hány hetes a picúr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!