22 hetes kismamák, hogy vagytok?
Nekem nagyon hiányzik ez a védőnős beszélgetés, itt sajnos nincs ilyen, a dokik meg mindig rohannak, nincs idő beszélgetni nagyon. Én sem eszem sokat, illetve érezhetően többet, mint eddig, bár vannak napok, mikor igen, olyankor egész nap éhesnek érzem magam. Én 47 kg-val kezdtem a terhességet, most vagyok 50.5, a dokim szerint 51-nek kellene lenni ebben az időszakban a kezdetihez képest, úgyhogy ez egész jó.
A genetikain nekünk is minden rendben volt, de sajna nálam aggódóbb kismama szerintem nem létezik, bár ezt betudom a védőnővel - orvossal való kommunikáció hiányának. A védőnővel egyébként mikről beszélgettek? Sokat mozog a babád? Első baba? Mi kislányt várunk. :)
A 3,5 kg hízás nagyon jó, igazából a védőnőm már erre azt mondaná, hogy kevés, de úgy látszik, hogy még országok között is vannak kilogrammos különbségek. Melyik országból írsz? Én eddig kb. 7 kg-ot "híztam". Sajnos pontosan nem lehet tudni honnan indultam, mert a mi babánk lombikkal lett és az elején a sok hormon miatt puffadtam és vizesedtem.
Védőnővel olyanról beszélgetünk, hogy milyen vizsgálatok jönnek, mi a panaszom és akkor arra mond valamit. Megméri a súlyom és a vérnyomásom, átnézzük az eddigi leleteket, hátha az orvos kifelejtett valamit. Meg beszél az ő terhességeiről is, hogy vele mi hogy volt.
Igen sokat mozog a kisfiúnk, első babánk lesz. Akkor gondolom te is karácsonyra vagy kiírva. Van már neve a kislánynak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!