Kismamák, akik fekvésre vagytok ítélve, hogy bírjátok? Nem csak az unalom, de nekem pl.2 nap után fáj a hátam.
2 hónapja fekszek,gyakorlatilag a pozitív teszt óta,barna folyás miatt kezdtem el feküdni,aztán 1 hét múlva már a hányingertől nem tudtam felállni,azóta sem tudok,holnap töltöm a 11 hetet,így,hogy rosszul is vagyok,kedvem sincs felkelni,de abban az egy hétben,amikor még nem voltam rosszul csak a barna folyás miatt feküdtem,na akkor minden bajom volt,hogy nem kelhetek fel.Szóval most elég jól bírom,inkább a hányingert nehéz már bírni.
Egész nap hol a tv-t nézem,hol gépezek,olvasok baba magazint,alszok . Kitartást neked!
első vagyok,magam mellé teszem a laptopot és vagy háton vagy az oldalamon fekszek.Azért nem egész nap,sűrűn leteszem a gépet,mert így is fáj a derekam,meg a meleget is nyomja.Telón nincs netem,pedig jobb lenne.
Én már csak azt várom,hogy a hányinger elmúljon,akkor fel tudnék kelni, de még nem akar.
Amúgy nekem így is gyorsan mennek a napok,nyugi,hamar elmegy,később te is biztos felkelhetsz,addíg is a babáért fekszel! Jó egészséget nektek!És kettes, nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!