11 hetes kismamák hogy vagytok?
Figyelt kérdés
3. babámat várom. Az első két várandósságom együttvéve nem volt ennyire "émelygős, szédelgős, hányingeres" mint ez. Amikor jól vagyok nagyon jól vagyok, amikor rosszul, akkor nagyon rosszul. Egyébként minden ok.2013. aug. 13. 14:54
2/3 anonim válasza:
nekem is így van,ha jól vagyok nagyon jó,ha nem egész napon el van tolva:S nekem 1 hete múlt el a hányás,de ma újra beköszöntött,plusz az egész napos émelygés.a derekam is fáj már kb 1 hete,estére rettentően feszül:S:Sa bimbóm akkora mint egy parizer:/ szóval most még eléggé furán érzem magam XD
3/3 A kérdező kommentje:
"Kedves" első!
Szarság látszik, büszkeség nem ....
2013. aug. 24. 08:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!