Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 17 hetes kismamák h vagytok?...

Reni0929 kérdése:

17 hetes kismamák h vagytok? érzitek már a babát?

Figyelt kérdés
2013. júl. 23. 13:59
 1/7 anonim ***** válasza:

Sajnos még nem érzem :-(

Első babám 15 hetesen, másodikat 20. hetesen éreztem.

Te már érzed?

2013. júl. 23. 14:08
 2/7 A kérdező kommentje:
nem érzem még de már nagyon várom!orvoshoz majd csak jövő héten kell mennünk.remélem minden rendben van vele!első baba:)
2013. júl. 23. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Én 18+5 hkm vagyok, de elég közel vagyok a 17-hez, így merek írni. Remélem nem baj.

Klasszul vagyok, ez a második trimeszter tényleg klassz. Ebben a melegben örülök is, hogy nem a harmadikban vagyok.

Én érzem már elég régóta, és egyre ügyesebb. Nagyon élvezem mikor mocorog, csak ha kevesebbet mozog, mint én szeretném akkor para van :) DE odafigyelek, tudom hogy nem kell egész nap megállás nélkül. Van amikor nagyon elül (akár fél napot is)és az kicsit zavart, de majd beleszokok.

Holnap megyünk a 18. hetes UH-ra nah azt várom, de kicsit attól is tartok. Mi minden eredményt ekkor kapunk meg. Az összes genetikait mindent.

Te tudod már valamelyik eredményedet?(12. heti vérvétel, AFP)

Boldog babavárást!

2013. júl. 23. 14:58
 4/7 A kérdező kommentje:
mi minden eredményt tudunk!jó lett a a 12 heti genetikai kombinált szűrés eredménye és az AFP eredmény is jó.
2013. júl. 23. 15:16
 5/7 anonim ***** válasza:

De jóóó, gratulálok!

Mi mindent most egyszerre, kicsit emiatt para, de azért várjuk!

2013. júl. 23. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

hát nem tudom, hogy őt éreztem e amikor feküdtem és egy dudor volt bal oldalon és igen kemény a másik oldal meg puha :D szerintetek?

17 hetes vagyok

2013. júl. 24. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
szerintem lehetett ő:)bárcsak már én is érezném:(
2013. júl. 25. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!