Győr és környéki kismamák akik decemberre vagytok kiírva hogy érzitek magatokat? Kisfiú vagy kislány? Érzitek már hogy mocorog?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Én december 20.-ra vagyok kiírva,jelenleg betöltöttük a 14.hetet.Ő lesz a 3.babám!Szívesen beszélgetnék veletek,örülnék ha megosztanánk egymással a tapasztalatainkat,érzéseinket. :)2013. jún. 26. 15:33
1/5 anonim válasza:
Szia ugyan nem vagyok Győri Budapesti vagyok, december 21.re vagyok kiírva most voltam afp n a baba méretei szerint 16 hetes vagyok, jól érzem magam :) és te kedves kérdező?azt mondták nekem fiú gyanús a pici de majd 19. én tudnak mondani biztosat akkor lesz a 18 hetes uh
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én sem győri vagyok, Kaposváron élünk.
December 23-ra vagyok kiírva, második baba. Már nagyon várom a 18 hetes UH-t, hogy hátha kiderül a neme. Én érzem már ahogy bugyborékol odabent. :)
Nevet választottatok már?
3/5 anonim válasza:
1-ső válaszoló vagyok, nálunk is 2. baba, úgy néz ki fiucska lesz, és ha fiú akkor Tibor Ákos, a lányomat Kiara Zoénak hívják, én még nem érzem a mocorgást :( remélem most a 18.hetin megerősítik hogy fiú :)
4/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Én december 20.-ra vagyok kiírva, Afp-re holnap megyünk.Tegnap bár betöltöttük a 16.hetet. :)
Még nem tudom mi lesz,de nagyon kiváncsiak vagyunk már mindannyian! :)
Én győri avgyok egyébként
2013. júl. 9. 13:19
5/5 A kérdező kommentje:
Nálunk ha kisfiú akkor Zsombor lesz ha kislány akkor Izabella
2013. júl. 9. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!