Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 8 hetes kismamak (vagy akik...

8 hetes kismamak (vagy akik nem reg voltatok 8 hetesek) hogy erzitek magatokat?

Figyelt kérdés

En 6 hetesen voltam uh de akkor meg csak a petezsak latszott. Hetfon kell menjek ujra, es remelem minden ok. Bar az aggaszt hogy enni csak gyumolcsot es yoghourtot tudok enni. Naponta rokazok es talan nap mint nap egyre rosszabb. Ez bajt jelent esetleg?

A szagokra borzasztoan erzekeny vagyok, faradeekony es naponta alszom egyet:-D Mindez mellett a mellfajas semmi:-P

Irjatok ha tudtok...

2013. júl. 20. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:
én is 8hetes vagyok, nekem már a 6 hetes ultrahangon lehetett látni.:)de szívhangot még nem hallottam,csak láttam.szerencsére nem vagyok rosszul csak ha többet eszek mint kéne.:)viszont egész nap tudnék aludni,a hangulatváltozásokról ne is beszéljünk.ti mikor jelentitek be a családnak?neked nem szokott fájdogálni a hasad?
2013. júl. 20. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Mivel itt egy faluban lakunk szuleimmel es anyosomekkal sot testvereinkkel is, majdnem lehetetlen lett volna tagadni, sot eleg gyakran kerdeztek is hogy nem jon meg a baba?

A hasam nem mondanam hogy faj, de van amikor erzem hogy van mehem es petefeszkem...es nekem kicsit ugy nehezebbnek tunik:)

2013. júl. 20. 13:33
 3/6 anonim válasza:
hali én már majd nem 9 hetes vagyok és csak most kezdetem el reggelte rokázni :) szagokkal semmi bajom még :) mell fájás az van :) mindig azt egyél amit meg kivánsz és szed a vitamint én ennyit tudok mondani :) Jó babavárást :)
2013. júl. 21. 12:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszi, viszont kivanom neked is.

Az a baj, hogy egyaltalan semmit nem kivanok:(

2013. júl. 21. 13:49
 5/6 anonim válasza:
Én is 8 hetes vagyok a hányáson és az egész napi hányingeren meg a fáradtságon kivül semmi tünetem nincs :)
2013. júl. 22. 09:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Oh, akkor neked se jobb mint nekem:-S

De nem mondta a doki hogy ez baj?

Nekem azt mondta hogy ha egesz napi a hanyinger vagy ha tobbszor hanyok egy nap akkor hivjam fel.

2013. júl. 24. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!