30 hetes Kismamik! Hogy érzitek magatokat, voltatok már kötelező UH-n, Ki mennyit hízott, meg ki mennyit szexel, meg úgy egyébként is ami eszetekbe jut?
Szia, igaz én még csak holnap lépek a 3O.hétbe, de jól vagyok. Ma kicsit fáradtabbnak érzem magam, a babám mocorog főleg reggel és este. Én elég sokat híztam, most tartok 15 kg-nál. De egy pár hete ezt tartom.
Hát a sex-el elég hadilábon állunk, mert a párom félti nagyon a babát. Nekem inkább hangulatváltozásaim vannak elég sokszor. Most megint érzem, hogy tágulnak a csontok vagy szalagok, mert elég nehézkes a fekvés utáni elindulás. A szeméremcsontom fájdogál néha,de nem vészes. kicsit vérszegény vagyok és alacsony a vérnyomásom. De szedem a vitaminokat. Néha-néha egy enyhe hányinger is elkap, de lehet,hogy már a gyomrom felé kezd nőni a méhem és talán ezért. Mindezek ellenére én szerencsésnek mondom magam, mert a terhességem elejétől nem sok panaszom volt és van. De biztosan még most jön a java.
hát ennyi...
üdv. H
Szia!
Én 31 hetes vagyok, már kb. 2 hete dagadnak az ujjaim és fájnak az ízületeim. Az esti gyomorsav miatt a szex el szokott maradni, inkább reggelre időzítjük, leginkább hétvégén (heti 2-3 alkalom)
Most voltunk 4D-n, van haja a picinek, már tuti hogy kislány, és minden rendben van vele.
Eddig 10 kilót híztam, próbálom visszaszorítani az édességet, de nem nagyon megy:)
Az aranyérrel küzdök, és az ágyból kikeléssel, de amúgy nem panaszkodhatok!
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!