Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30 hetes Kismamik! Hogy...

30 hetes Kismamik! Hogy érzitek magatokat, voltatok már kötelező UH-n, Ki mennyit hízott, meg ki mennyit szexel, meg úgy egyébként is ami eszetekbe jut?

Figyelt kérdés
2009. febr. 17. 16:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia, igaz én még csak holnap lépek a 3O.hétbe, de jól vagyok. Ma kicsit fáradtabbnak érzem magam, a babám mocorog főleg reggel és este. Én elég sokat híztam, most tartok 15 kg-nál. De egy pár hete ezt tartom.

Hát a sex-el elég hadilábon állunk, mert a párom félti nagyon a babát. Nekem inkább hangulatváltozásaim vannak elég sokszor. Most megint érzem, hogy tágulnak a csontok vagy szalagok, mert elég nehézkes a fekvés utáni elindulás. A szeméremcsontom fájdogál néha,de nem vészes. kicsit vérszegény vagyok és alacsony a vérnyomásom. De szedem a vitaminokat. Néha-néha egy enyhe hányinger is elkap, de lehet,hogy már a gyomrom felé kezd nőni a méhem és talán ezért. Mindezek ellenére én szerencsésnek mondom magam, mert a terhességem elejétől nem sok panaszom volt és van. De biztosan még most jön a java.

hát ennyi...

üdv. H

2009. febr. 17. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
voltam már vizsgálaton, én jól vagyok, bár most már érzem a terhesség teher részét. Néha begörcsöl a pocim, nehezen kelek ki az ágyból én is,és főleg éjjel intenzív a babám, ezért sokszor felkelek, forgolódok. Szerencsére semmi komoly panaszom nem volt, hányni sem hánytam. 5kilónál tartok. mindenkinek boldog baba várást, könnyű szülést! :)
2009. febr. 17. 18:01
 3/5 anonim ***** válasza:
SZia! Vasárnap töltöttem a 30.hetet. Nekem nagy problémám a fáradtság. Te hogy vagy ezzel? A szex nem igazán érdekel, meg sokszor szinte semmi, csak a pihenés.9 kilót híztam, és ismételten vannak hányingereim, mint a terhesség elején.
2009. febr. 17. 18:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 31 hetes vagyok, már kb. 2 hete dagadnak az ujjaim és fájnak az ízületeim. Az esti gyomorsav miatt a szex el szokott maradni, inkább reggelre időzítjük, leginkább hétvégén (heti 2-3 alkalom)

Most voltunk 4D-n, van haja a picinek, már tuti hogy kislány, és minden rendben van vele.

Eddig 10 kilót híztam, próbálom visszaszorítani az édességet, de nem nagyon megy:)

Az aranyérrel küzdök, és az ágyból kikeléssel, de amúgy nem panaszkodhatok!

Boldog babavárást mindenkinek!

2009. febr. 17. 20:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok:) Én is hasonló képpen vagyok, mint ti. Különösebb bajom nincs csak néha fáj itt-ott meg ha kicsit túlpörgök akkor estére nagyon elfáradok. A szexel mi is hadilábon állunk, de a párom nagyon megértő és azért hétvégén mi is megejtjük meg ugye máshogy is lehet kedveskedni:)))az ujjaim nekem is dagadnak és el is zsibbad, reggelre nagyon fáj, de nem mindig egyformán, ez talán a legkellemetlenebb velejárója a terhességemnek, no ne is legyen rosszabb(kopp-kopp)Mi jövő hét pénteken megyünk 4D+kötelező UH-ra akkor már 31 hetes leszek ugyan. Már nagyon kíváncsi vagyok van-e haja a kislányunknak:)meg úgy amúgy is hogy mennyit nőtt már, 24 hetesen voltunk utoljára 4D-n azóta csak 2D-ben láttuk. Ő is icereg-ficereg kiszámíthatatlanul, most 2 napja nem tom hogyan de rátalált a húgyhólyagomra igen kellemetlen perceket okozva ezzel nekem:)
2009. febr. 18. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!