6 hetes kismamák! Ma voltam ultrahangon, és Ctr: 5mm, és dobog a szíve. Sírva fakadtam annyira örültem. Veletek mi a helyzet, voltatok már uh-n, és mekkora az embrió, hogy érzitek magatokat?
Én is 6 hetes vagyok és csütörtökön megyek dokihoz. Már nagyon várom hogy lássam minden rendben.
De sajnos holnap viszem a kisfiamat fütyihúzásra és most ez beárnyékolja a boldog várakozásomat.
Már előre megszakad érte a szivem.:(((
én is csak a héten megyek dokihoz,hivatalosan megállapítani a terhességet...de az 1.babámnál is fantasztikus élmény volt,mikor megláttam őt :-)
a kukis témára:
az én fiam "szűkülettel" született,és neki hiába (is) húzogatom,műtét lesz a vége,lassan 1éves,és viszem majd a sebészetre :-(
Szia!
Holnap megyek dokihoz, kilenc hetes leszek.
6 hetesen voltam először, 0,4 cm Crl és dobogott a kicsi szíve.
Én csak óvatosan örülök, mert, februárban elveszítettem 10 hetesen :(
Én még nem voltam, de nagyon gratulálok, szívesen lennék már a helyedben! :) Mégcsak 5 hetes vagyok, jövő héten megyek dokihoz.
A "fütyiseknek": Ne legyen lelkifurdalásotok miatta, sajnos sokan így születnek! És arra is kell vigyázni, hogy visszszűkülhet, mire szükség lesz rá! Szóval jobb a műtét, mint a bevágás, vagy a semmi!!! Az én férjemnek ugyanúgy szűk volt, de már 3 éve túl vagyunk a műtéten, bár jobban örültem volna, ha ezt anno a szülő már elintézi! :S Sokkal jobb gyerekkeént, mint amikor egy pici szűkület van csak, de az zavar egy 30 éves embert a szexben...
Hát, már nem csak a6., hanem a 36. héten is bőven tól vagyok, de nagyon jó emlékkel gondolok vissza arra a napra, mikor előszört hallottam a kicsi szívét dobogni. Utána nagyon sokáig folyamatosn a fülemben volt a kis zakatolás! :) Még most is néha könnybe lábad a szemem, mikor NST-n hallom. Nagyon jó érzés, az biztos! :)
Gratulálok! Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok!
38 hetes kismami :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!