10. hetes kismamák, ti hogy érzitek magatokat?
Szia!
Tünetek jönnek mennek..az émelygés, hányinger hullámokban tör rám, ami kicsit segít az a hideg citromos víz!
A hasam fájdogál, mondjuk veszélyeztetett vagyok és feküdnöm kell, ha többet járkálok jobban érzem a hasam.
Napok óta pedig erős fejfájás kínoz. Ja és random a sírás... nagyjából ennyi. :-)
Remélem jobb lesz egy kicsit, bár ha bent minden rendben van akkor így is jó ! :-)
Neked mik vannak, te hogy érzed magad?
Én a 2. babámat várom.A szaglásom nagyon érzékeny lett,mindent megérzek :) és vannak alhasi tompa "megjön érzés" szerű fájások és szúrkálódások jobb-bal oldalt,erre magneb6 -ot szedek.
Nekem a túlaggódást kell leküzdenem,a lányomnál nem voltam ilyen.
Már alig várom a 12hetes uh-ot,hogy lássam minden rendben :)
Sziasztok, köszi a válaszokat, én is hasonló tüneteket produkálok,szagokat nem birom, sokszor igen erős hányinger környékez, és a cicijeim is a duplájukra nőttek.
Egyik reggel örültem, hogy egy tál műzlit szépen bekanalaztam mindenféle undorgás nélkül, majd öt perc mulva arra eszméltem, hogy a mosdó fölött görnyedek, és minden visszaköszönt.
Tegnap meg egész nap semmi rosszullét nem volt.Szóval elég változó.
Valamint esténként már kilenckor mennem kell lefeküdni, vagy elalszom a kanapén.Ha lefekvés előtt inni merészelek, akkor éjjel tutira nem úszom meg az őrjáratozást, akkoe minimum kétszer mennem kell.
Nagyjából ennyi, én is nagyon várom már a 12. heti uh-ot, akkor talán sikerül kicsit megnyugodnom, ha minden ok lesz, de addig paramami vagyok, pedig ez már a harmadik baba lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!