Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utolsó hetüket töltő kismamák...

Utolsó hetüket töltő kismamák hogy vagytok? Várjátok már a szülést? Mekkora a babátok? Mennyit híztatok? Kisfiú? Kislány?

Figyelt kérdés

Mindent írhattok :))

39 ht km

2013. aug. 1. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Augusztus 10-re vagyok kiírva. A baba 2700 gramm, màr nagyon vàrjuk Kíràt.

2013. aug. 1. 12:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Szintén aug 10-re vagyok kiírva én is. Kisfiú, 3. baba, 3,2 kg volt egy hete a súlya. 13 kg-ot híztam, nagyon várom a szülést. Még egyik gyerekemet sem hordtam ennyi ideig, az első 38+5-re született, a fiam 34+5-re, úgyhogy szokatlan ez a bálna állapot két gyerkőc mellett.

Már 2 hete nyitva vagyok, rengeteg jóslófájás (ami eddig ismeretlen volt), és legalább 5-6× éreztem azt, hogy na ma szülünk, mégsem:( Túlaggódtam a terhességem az előző koraszülés miatt, és most meg lassan túlhordás lesz:)

És Te? Mikorra várod, mekkora a baba, fiú vagy kislány, hányadik gyerkőc, hol fogsz szülni?

38+5 h km

2013. aug. 1. 12:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Augusztus 8-a a nagy nap elméletileg. Kislány lesz, csakúgy mint az első. 3200 grammra becsülték a múlt héten, 8 kilót híztam, úgy tűnik ez meg is állt. Várom már a szülést, kicsit nyűgös vagyok manapság mert éjjel nem bírok aludni. Sokkal inkább kelnék már a picihez, minthogy egy jó pózt se találjak :) Pesten fogok szülni az Uzsokiban. Te hogy vagy?
2013. aug. 1. 15:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat !!! :)

Én augusztus 6.-ra vagyok kiírva, kisfiunk lesz..3. baba és Győrben fogok szülni...7 kg-ot híztam, szerintem már több nem lesz mert már nincs olyan étvágyam sem...

éjszakák elég kemények, minden éjjel felébredek :)

Nekem 36 hetesen mérték utoljára, akkor volt 2500 gr...legközelebb augusztus 6.-án lesz uh (ha marad addig)...

Írjatok még szülésig mindenképpen meg ha megszülettek a babák!!!! :)

2013. aug. 1. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!