9 hetes kismamák, hogy vagytok?
Figyelt kérdés
Mikorra vagytok kiírva?2013. aug. 19. 14:17
1/5 anonim válasza:
Szia. még nem mondta a doki a szulés napját, de kb. március 20után.nekem nagyon sok komplikáciom volt már eddig. lehet hogy ezért nem akarja még. de a baba jol van hála istennek. ma voltam uh-n szépen dobogott a szive :) amugy semmi bajom, remélem nem is lesz. egy icipicit éhesebb vagyok, de semmi extra. a kemény dolgokon már átestem .... remélem nem jon hányás meg ilyenek. te hogy vagy?
2/5 anonim válasza:
Sziasztok :-D Én szerdán töltöm a 10 hetet. Én jól vagyok, hál istennek a fáradékonyságot leszámítva, meg a melleim fájnak nagyon, de ezen kívül semmi. Remélem így is marad. Két hete voltam ultrahangon meg dokinál, akkor egy 16mm-es "babócánk" volt. :-D Szépen dobogott a kis szíve. Én március 19-re vagyok kiírva, már voltam vérvételen, meg a védőnőnél, már van kiskönyvem is, úgyhogy most már hivatalos :-D A héten meg megyek a házi orvoshoz, meg fogászatra stb stb. Beindul a nagyüzem. Jövő héten kell vissza mennem a dokimhoz. Kérdező, te? Írjatok
3/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Én még nem voltam védőnőnél, pénteken lesz 10 hetes a baba, egy hete voltam uh-n, jól van és szépen növekszik. Március 21-re vagyok kiírva. Van már egy 3,5 éves lányom. Legközelebb 12 hetesen kell mennem dokihoz és uh-ra, addig a védőnőt is meglátogatom!
2013. aug. 20. 08:41
4/5 anonim válasza:
elso vagyok. nekem 23mm-es volt a babám tegnap. nekem sem volt eddig hányingerem, talán 2x fájt egy picit a fejem, és egyszer enyhén szédultem de ennyi.én sokat tudok pihenni mert otthon vagyok, ki vagyok irva.legkozelebb a 13+1 heten megyek.már alig varom.
5/5 anonim válasza:
2. vagyok :-D Akkor szépen növekszik mindnyájunk babája, és kb. egy időre is vagyunk kiírva. Én is várom már a jövő hetet, hogy megint menjek. Kíváncsi vagyok mennyit fejlődött. :-D Hol fogtok szülni? Én a SOTE1.-en, mert ott van az orvosom, és már most nagyon várom, hogy tartsunk már ott. Nagyon várjuk ezt a babát, és még olyan hosszú idő, mire megszületik, és én nagyon türelmetlen vagyok :-D Berni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!