Kismamák, ti is horkoltok mióta terhesek vagytok?
Szia, nekem rettenetesen be volt dugulva az orrom kb a 14. hétig, így igen, jóóó hangosan vettem a levegőt.. :)
15+2hetes kismami
Igen :D
Én elötte is horkoltam mundjuk, nagy az orrmandulám :D
A párom mindig azzal szokott ugratni, de persze nem nagyon csak kicsit :)
33+5 hkm
Az első terhességem vége felé horkoltam, még a kórházban a szobatáraim is emlitették... :)
Most a második terhességem alatt nem is hiztam sokat (eddig 4 kg), szóval arra nem foghatom. Múlt éjjel a férjem nem hallotta tőlem a tv-t :)
Horkolni nem,de olyan mélyen alszom hogy hihetetlen.A párom borzalmasan hangos ébresztő hangjára sem kelek fel :D Az orrom minden reggelre be van dugulva,biztosan neked is és ezért horkolsz :)
18hkm :)
Ismerős probléma. Konkrétan nem horkolok, de van, hogy felhorkantok félálomban, és erre felriadok. (Eddig sosem horkoltam, de még csak nem is horkantottam, így szokatlan a hang és az érzés.)
Egyébként azt mondják, normális jelenség, mivel terhesség alatt a nyálkahártyák megduzzadnak. Ez okozhat orrdugulást és horkolást is. Mindenesetre, én nem szeretem, mert felriadok tőle. Ez az egy dolog csak, ami zavar.
39 hkm
Be is tohad ejjel az orrom, mintha nathas lennek es napkozben elmulik. Mikor bobiskolok elfele este, felhorkantok...
De aranyos lehetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!