Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák ti 32 terhességi...

Kismamák ti 32 terhességi hétben mit szoktatok enni?

Figyelt kérdés
Gondolok most a fő étkezéseitekre és a nasitokra is mindent írjatok le!

2013. aug. 14. 14:38
 1/8 anonim ***** válasza:

Bármit megeszek :D

De nálam most a nutella a nyerő.... kb mint egy kisgyerek falom a nutellát, vagy inkább bármit, ami csokis vagy édes dolog. :) Ez nem rég kezdődött.

2013. aug. 14. 14:45
 2/8 petera6 ***** válasza:

Pontosan ugyanazokat eszem, mint nem terhesen vagy, amit 1-34. hétig fogyasztottam :)

34hkm

2013. aug. 14. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Én kicsit visszafogtam magam, hogy az általam kitalált hízás limitzet ne lépjem túl azaz a 20kg.

Most tartok 16-17kg plusznál, de szerintem sikerül nem átlépni:))

Amúgy sok dinnye, barack, folyadék.

Ebédre ami jól esik, stb.

34hkm

2013. aug. 14. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Amiket eddig. Ma pl. bogonai spagettit ettem, uzsonnára hideg gyümölcslevest. Holnap strapacskát csinálok! :)

Sajnos fekve ég a gyomrom, ezért Salvus vizet iszom lefekvés előtt, ill. kerülöm a szénsavas italokat, pedig azokat nagyon kívánom egész terhességem alatt.

10 kilónál járok a 34. héten, úgyhogy szerintem elég jól tartom magam. :)

2013. aug. 14. 15:03
 5/8 anonim ***** válasza:

En figyelek a cukros, feherlisztes dolgokra a diabetesz miatt, igy eddig 6kgot szedtem fel. Napi 5x etkezem kis mennyisegben, re ilyen melegben nem kivanom a fott kajakat. Sok gyumit es zoldseget eszem:)

34hkm

2013. aug. 14. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Mindent, mint terhesség előtt. Nagy bánatomra csak kevesebb fér belém, mint nem terhesen, alig bírok hízni. 31 hetesen +4-5 kg-nál tartok, most 57 kg vagyok. Reggeli általában rántotta, v. vajas-lekváros kenyér, v. bundás kenyér+ tejeskávé mindig, tízórai nincs, ebédre mindegy, csak főtt kaja legyen, uzsi vmilyen gyümi, v. fagyi gyümivel, v. joghurt magokkal, vacsi ált. hideg kaja felvágott, zöldségek, v. max. melegszendvics, lecsó, főtt tojás, ilyenek. És egész nap rengeteg ásványvíz. Nem nassolok, soha nem is szoktam, magokat szoktam rágcsálni, meg aszalt gyümölcsöket. Nutella nálam is szokott játszani este, de most terhesen nem fér belém sajna.
2013. aug. 14. 15:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Bármit kivéve édességet mert attól ég a gyomrom,azért eszek azt is elvétve.Pl ma fánkot ettem tejjel reggel,ebédre paprikás krumplit,uzsira párizsit kiflivel és egy joghurtot.

Inni már csak sima szénsavmente víz megy..

2013. aug. 14. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Barmit ami jol esik. Ugy eszem ah a terhesseg elott is. :)

Ha epp megkivanok egy csomag csipszet, vagy csokit barmit lelkiismeret furdalas nelkul megeszek.

Persze nem napi 2-3. Es nagyon sok gyumolcsot, zoldseget is eszem. Tenyleg ami jol esik :) 30 hetesen +12kg jartam. Jovo heten mernek meg megint.

32hkm

2013. aug. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!