A kötelező és ajánlott terhességi vizsgálatokat a fogadott orvos végzi? Milyen esetben mennek a kismamák más intézetekbe, külön fizetve pl. egy genetikai ultrahangért?
Sztk alapon jársz dokihoz?Többet tudnék segíteni ha megírnád hogy hova jársz! Én is Sztk ba járok az orvosomhoz(fogadott), a vizsgálatokra legtöbbször ugyanide megyek a nagy ultrahangok(genetikai UH) , kombinált teszt(ami fizetős de nálunk elvégzik), védőnő, vérvételek, belgyógyászat, stb...A konkrétan felmerülő probléma miatt elküld a dokid vizsgálatra pl. mi voltunk genetikai vizsgálaton az AFP eredménnyel kapcsolatban és akkor beutalóval mentünk pestre egy magánrendelésre, de ha elküldenek pl. magzati szív UH-ra akkor is rá írja majd a dokid hogy hova kell majd menned!Egyébként a genetikai UH-ot nem minden orvos végezheti el ezért és is másnál voltam akkor de az NEM fizetős!!!!
Remélem tudtam segíteni.Ha bármi kérdésed van írj!
30 hetes kismama
Igen, nálam az van, amit kérdeztél. Az ultrahangokra ő ad beutalót és ő végzi a kórházban. Minden másra a háziorvostól kaptam a beutalót. Mentem, amikor a doki mondta, hogy kéne labor, terheléses cukor stb. Nem volt gond belőle. Az AFP-re pedig a területileg illetékes nőgyógyásztól kellett beutalót szereznem.
Magánrendelésre járok egyébként. Első voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!