Mitől fogadott a fogadott orvos? Hogy megkérem, szüljünk együtt? Vagy mit takar ez pontosan? Pénz szempontjából is érdekelne.
azért fogadott orvos a fogadott orvos (és azért fizetsz neki), mert a rendelkezésedre áll éjjel-nappal, ünnepnapon, esetleg a szabija alatt is. Én 2x szültem ugyanannál a fogadott dokinál. Mindkétszer szabi közelében döntöttek úgy a gyerekek, hogy jönni akarnak. Első alkalommal megbeszéltük, hogy pár napig belföldön lesz, akkor szóljak nyugodtan, kocsiba vágja magát és már teper is be a kórházba, viszont utána külföldre repült, egyértelmű volt, hogy onnan nem tud bejönni. Második alkalommal csak 1 napról volt szó, mondta, hogy vitorlázni fog egész nap, de ha reggel 9-ig vagy délután 5 után szólok neki, akkor szintén kocsi és irány Bp. Szerencsére egyszer sem kellett a szabija alatt zavarnom, sőt mindkét gyerekem hagyta, hogy a doki kialudja magát és utána normál hétköznap lévén kicsit előbb jött dolgozni miattam. Ettől függetlenül nagyon nagyon nagy biztonságot okozott a tudat, hogy bármikor a rendelkezésemre áll az az orvos, aki 9 hónapig végigkísérte a terhességemet.
Mondjuk nekem szerencsém volt. Van olyan lelkiismertlen doki (itt sokat olvasni ilyenről) aki csak a markát tartja, de nem tesz érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!