Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogadott orvos! Szerintetek...

Fogadott orvos! Szerintetek is gáz? Vagy én parázom túl?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok!Végig magánrendelésre jártam,20 héten fel is kértem az orvost a szülésre.Mindig kedves,aranyos,alapos volt.32 héten voltam nála utoljára,akkor mondta,hogy többet nem kell mennem magánba,hanem a 35.héten találkozunk NST-n és kiadja a kiskönyvet.Tegnap meg volt.(1.nst-n aludt a baba,ismételni kellett.).Az orvosból kb mindent úgy kellett kihúzni,meg sem vizsgált,péntekre visszarendelt NST-re,de ő nem lesz ott.Annyiban maradtunk,hogy ott majd adnak időpontot a jövő hétre.Magyarán,azt sem tudom mikor fogok vele találkozni,ha egyáltalán még találkozok vele szülés szülésig.Útiköltség papírt alá szerettem volna íratni vele,de sietett.Úgy érzem,hogy cserben hagy az utolsó hónapban.Telefonszámát a mai napig nem tudom.
2013. márc. 28. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nálunk ált úgy szokták, hogy a doki tudja mindig, hogy a kismamáit mikorra rendelték még vissza NST-re, szólnak neki mindig a szülésznők, és NST után még mindig van egy elbeszélgetés, kiértékelés a dokival, meg az amniot már ő csinálja (terminüsközelben, már ha nem szül épp)

Gondolom előre tudja a dokid, hogy nem fog tudni ott lenni, de a következő alkalomra már úgyis szólni fognak neki, ha vizsgálatra mész, akkor azért, ha szülni, akkor meg azért.

2013. márc. 28. 14:01
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
keress másik orvos minél hamarabb....
2013. márc. 28. 14:02
 3/11 anonim ***** válasza:
És a 36 hetesen a kenetet hogy fogja levenni? Nem tudod a számát? És ha gond van, hogy éred el? elég fura nekem ez a magán doki...
2013. márc. 28. 14:05
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát ja...sajnos nagyon lutri ma már orvost fogadni...otthagy az ember egy csomó pénzt és végül mégis az ügyeletesnél köt ki...

Nem parázod túl, gáz szerintem!!Ha eddig tartotta a markát,akkor illene,hogy most is foglalkozzon veled!

2013. márc. 28. 14:07
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát remélem tényleg így lesz,hogy szólnak neki.Nem szeretném,ha más vizsgálna.Ő már képben van a dolgaimmal.És ha esetleg szülésig nem találkoznék vele,ti behívnátok szülésre?
 6/11 anonim ***** válasza:
De ha nem tudod a számát, akkor hogy szólsz neki, hogy megindult a szülés? És ha vészhelyzet van? Kenetet levette? Laborra adott beutalót?
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen,én is a jövő heti kenetvételen gondolkoztam + áprilisra nekem még kell táppénz javaslat is.
2013. márc. 28. 14:09
 8/11 A kérdező kommentje:
Azt mondta,ha beindulna,akkor a kórházból felhívják.Laborba HO adott beutalót.A kenet jövő héten lenne aktuális,amiről szó nem esett.
2013. márc. 28. 14:10
 9/11 anonim ***** válasza:
Az én orvosom is így volt. Az nst után mindig szóltak neki a csajok a kiértékelés miatt. Majd amikor szültem, akkora kórház hívta be. Mindkétszer ott volt amikor kellett.
2013. márc. 28. 14:17
 10/11 anonim ***** válasza:

a kenetet a kórházban is le tudja venni, 35+ osan én már nem jártam a magénrendelőjébe. Ha gondod van, úgyis rögtön a kórházba fogsz menni 36 hetesen, a dokidnak meg majd szólnak, ha nincs benn.

Amúgy meg kuka vagy, miért nem kérted el a számát, vagy kérdezted meg tőle, hogy hogy lesznek ezek a dolgok. Asszisztense van? Esetleg nála tudsz még érdeklődni. Egyáltalán nem biztos, hogy az orvosod cserben akar hagyni, gondolom nála ilyen rendszer van. Ettől még nem kell rögtön felelőtlennek nevezni, vagy más orvoshoz rohangálni.

2013. márc. 28. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!