Szent Imre kórházban szült valaki? Milyen ott az ellátás, ha nincs fogadott orvos?
mikorra vagy kiírva?
csak azért kérdezem, mert napokon belül szülök, és ott, ha hazajöttem leírom majd a tapasztalatokat :)
nekem sincs fogadott dokim.
anno anyu ott szült minket, meg volt elégedve :) de ez már régebben volt ugye, tehát erre nem lehet alapozni...
1-es, elvileg ápr. 10-re, de szerintem előbb fog jönni :D
De mindenesetre várom a tapasztalataidat.
2-es, huha, remélem én is, nem vagyok ordibálós, meg kiakadós, de milyen az az alternatív szoba???
Bocsi az OFF-ért! :)
Én ápr 8-ra vagyok kiírva, de szerintem nekem is előbb fog jönni. :)
Azt meg tudja valaki mondani, hogy a babának mit kell bevinni a kórházba (ruhát, pelenka, stb)? Anyukának kell mellszívó?
Még a végén az is lehet, hogy találkozunk 4-es :D
(A védőnő mindent elmond, mit kell bevinni, én jövő hézen talizom vele ez ügyben...)
Én is április elejére vagyok kiírva, de megfigyelés miatt már 1 hete bent fekszem a gyerekágyon Szt. Imrében. A babának csak pelus és popsitörlő+popsikrém kell, ruhát adnak.
Ellátás: ma töltött csirke volt az ebéd rizibizivel, de tegnap ehetetlen sóska... A dokik, nővérek, szülésznők normálisak, van ultra kedves és morcos is. Nekem van fogadott orvosom, a szobatársamnak nincs, de őt is normálisan ellátják. Persze, a dokik a saját betegükre 5-ször jobban odafigyelnek, de saját doki nélkül is ajánlom ezt a helyet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!