Olyan kismamák tapasztalatait várom, akik a szigetvári kórházban szültek. Melyik orvosnál és milyen volt az ellátás, fogadott orvos, szülésznő, stb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 18. 10:17
1/4 anonim válasza:
Én a Rétvári Doktor úrnál szültem a szülésznőm Csirke Rita volt! Hihetetlen jó páros, csak ajánlani tudom! Rita végig ott volt velünk a vajúdóba is a szülőágy mellől se mozdult el! A doki hamar beért, csak jót tudok róla is írni!
Az ellátásban sem volt kifogás! Minden nővér és szülés nagyon rendes, ha kérsz valamit rögtön segítenek. Ruzicska és a Kerner doki kiborítóan semmit nem csinálnak!
Mikor szülsz? van dokid?
2/4 A kérdező kommentje:
Csak decemberben. Dokim a Ruzicska, szerinted nem jó választás? Szülésznőt még nem választottam.
2010. jún. 20. 17:05
3/4 anonim válasza:
Én nem szeretnék beleszólni kit választasz, de nekem a Ruzicska nem szimpi. Mellettem a csajszit 3 napig kínozták, Kerner volt ügyeletben, se fájdalomcsillapítót nem adott neki, meg se vizsgálta, akkor jött a Ruzicska és rögtön bevitette a szülőszobába, de közölte, hogy csak este 8 kor császározza meg, hozzáteszem a 3 napja vajúdott és akkor bejött délkörül a dokim és rögtön kivette belőle a babát, már teljesen megnyúlt a baba feje, nem is kicsit....és csak a Rétvárit ajánlom vagy az Écsit, bár ő nagyon vaskalapos, a Rétvárival olyan személyesebb kapcsolatot lehet kialakítani, ami szerintem fontos egy szülésnél. Mondjuk a Rétvári foglalkozott az összes "anyátlan" beteggel is. Csak dícsérni tudom, meg a Ritát is, de nem akarom, hogy őt válaszd miattam és utána megbánd. Ha gondolod menj el egyszer hozzá a rendelésre és döntsd el melyik a szimpatikusabb. Fiatal vagy amúgy, mert ő olyan viccesebb alak, aki a doktor úr és beteg kapcsolatot szereti annak az Écsit ajánlom!
4/4 A kérdező kommentje:
29 vagyok. Megfontolom tanácsod! köszi!!!
2010. jún. 23. 10:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!