Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fogadott orvos! Szerintetek...

Fogadott orvos! Szerintetek is gáz? Vagy én parázom túl?

Figyelt kérdés
35 hetes kismama vagyok!Végig magánrendelésre jártam,20 héten fel is kértem az orvost a szülésre.Mindig kedves,aranyos,alapos volt.32 héten voltam nála utoljára,akkor mondta,hogy többet nem kell mennem magánba,hanem a 35.héten találkozunk NST-n és kiadja a kiskönyvet.Tegnap meg volt.(1.nst-n aludt a baba,ismételni kellett.).Az orvosból kb mindent úgy kellett kihúzni,meg sem vizsgált,péntekre visszarendelt NST-re,de ő nem lesz ott.Annyiban maradtunk,hogy ott majd adnak időpontot a jövő hétre.Magyarán,azt sem tudom mikor fogok vele találkozni,ha egyáltalán még találkozok vele szülés szülésig.Útiköltség papírt alá szerettem volna íratni vele,de sietett.Úgy érzem,hogy cserben hagy az utolsó hónapban.Telefonszámát a mai napig nem tudom.
2013. márc. 28. 13:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
35 hét után már az én dokim is mindenkit a kórházba hív. az első nst időpontot egyeztettük, mert akkor lesz vizsgálat is, de utána mindig a szülésznővel egyeztettem csak időpontot, a 38. és 39. héten kellett még vizsgálat, és akkor olyan időpontot adtak, amikor a doki is bent van. Nyilván ha majd adják az időpontot a következő nst-re akkor megkérdezik ki a dokid és akkorra adnak amikor ő bent van. A kórházban tudják, hogy megy ez, ne aggódj. A kenetet 36-38 hét közt szokták levenni.
2013. márc. 28. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!