27 Hkm vagyok, másik nődokihoz akarok menni mert eddig csak szakrendelésen voltam de azok nem voltak szimpatikusak! Ma van időpontom másik dokihoz, hogy kérjem meg, hogy ő legyen a fogadott orvosom? Nem túl késő már ilyenkor?
Hát majd meglátod, hogy egyáltalán Ő szimpi-e...
ha igen, akkor én azt mondtam a vizsgálat végén, hogy köszönöm, és szeretném megkérdezni, hogy járhatok-e a továbbiakban hozzá terhesgondozásra, és vállaná-e a szülést is? Mert ha igen, akkor nagyon szimpi, és szeretném megkérni erre.
De ha igent is mond, akkor egyeztessetek, hogy mikor van szabin, meg hogy bemegy-e a kórházba a szülés idejére akkor is, ha épp szabnapos...és ha igen, akkor mennyit gondolt érte...
Muszáj így rákérdezni, mert volt több bnőm is, akinek a doki rábólintott, és mikor ott volt az idő, közölte, hogy ja, hát csak akkor lesz ő a szülésnél, ha épp ügyeletes...na, az baromi idegesítő volt...végig adott neki lóvét a terhesgondozásért, aztán a szülés meg egy tök idegen dokinál volt...és ilyet már mástól is hallottam..
Sztem kicsit késő, de nem vész...főleg ha problémamentes a terhességed..:-)
jó egészséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!