Azok a kismamák akiket terhességi cukor miatt 160 g szénhidrátra fogtak azok hány kg-ot híztak összesen?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 19:15
1/9 anonim válasza:
Összesen 24-et :( De szüléskor lement 15,vizes voltam brutàlisan,azôta 4 kg,szoptatok. most 63 kg vagyok.2 hónapja szültem. Mennyi volt a cukrod?
2/9 anonim válasza:
13 kilót híztam. Igaz én nem 160, hanem 180 gr-os diétát tartottam, de nem csak a 24. héttől, hanem végig, mert én eleve cukorbeteg vagyok. Simán lehet mellette bármennyit hízni, mert mással be tudsz vinni bőven kalóriát.
3/9 anonim válasza:
Az elsőnél magas volt a cukrom de a doki azt mondta nics gond és 21 kg jött rám. A másodiknál kevesebb lett de még határon. Akkor 12 kg jött fel. Nekem nagyon nehéz volt tartanom de kisebb csalásokkal azért ment.
4/9 anonim válasza:
12-őt híztam én is, és sokat csaltam... nehéz volt nagyon!! Most is gond vana cukormmmal 9 kg-nál járok és 35. hétben...
5/9 anonim válasza:
6 kg-ot híztam, -17 kg voltam egy héttel szülés után. Végig tartottam a diétát, 1-2-szer csaltam csak.
Ahogy fogytam a diétától, úgy jött fel a víz a végén. Annyira megdagadt a lábam is, hogy félcipőben kellett járkálnom februárban, mert a csizmába nem fért bele. Szülés után még a papucsomat se tudtam felhúzni. Óránként jöttek a nővérkék, itattak, litereket pisiltem.
7/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt ellehet mondani, hogy ha, az ember tartja a diétát akkor nem hízik 20-30 kg?
2013. júl. 18. 14:09
8/9 anonim válasza:
Igen. Az Én tapasztalatom ez. Amúgy sem lesz bajod a diétától. Max csini kismami leszel.
9/9 anonim válasza:
Én 200 gramm ch-ra vagyok állítva, 86,5-el lettem terhes, most 85,9 vagyok. 35 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!