Holnap megyek terhességi cukor vizsgálatra, kérdés?
Üres gyomor reggel s úgy vérvétel.
Aztán a 75gramm cukor,1,5 óra várakozás , vérvétel.
A másfél órában lehet enni/inni??
25hkm vagyok!
Nem, nem lehet enni, mert utána vesznek még egy kis fiolányi vért, abból állapítják meg, hogy mennyi cukrot bontott le a szervezeted. Vizet ihatsz, az nem gond.
De ne aggódj, sétagalopp az egész! Én abban a másfél órában bevásároltam, barátnőztem egyet, és úgy mentem vissza a rendelőbe. Gondolom, neked is el kell keverned vízben a cukrot. Jó, ha raksz hozzá citromot, akkor finom limonádés lesz. :) Én előtte például nem ittam, így olyan szomjas voltam, hogy a fél literes oldatomat fél perc alatt ittam meg és még elfogadtam volna ugyanennyit.
Szóval ne aggódj, az egészed kibírod féllábon! :) /Én a 26. héten voltam, szóval azért friss még az emlék, nem véletlen merem mondani. Sokan kissé túlreagálják, de az egész nem vészes./
30 hkm
Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat:)
Még annyi, hogy elég későn felkvő vagyok, ami 12-1 órát takar. Ha most vacsizok, az ugye nem számít?:))
Lehet buta kérdés, de tényleg nem tudom!! Bocsi:))
Én ma voltam. Egy bögrében felkavarták a vizet, öntöttem hozzá egy citrom kifacsart levét. Levették a vért, megittam, rá 2 órával vették le a másik adag vért. Sem inni, sem enni nem lehetett ez alatt. Nyugodtan vacsizhatsz.
Én nagyon szarul voltam utána, hányingerem volt, bár az alapból is van egész nap... Most vagyok 8 hetes, de a lányommal is ez volt.
Nyugodtan egyél, vacsizz rendesen, táplálóan, ahogy csak kívánod. Én is későn alvó vagyok, előző este 10-11-kor még gumicukrot majszoltam, mert kólát szürcsöltem, éppen azt kívántam. A vércukrom teljesen tökéletes lett. :)
Nincs mitől aggódni, egy egészséges szervezet 6 óra alatt ezeket simán lebontja.
2. (30 hetes kismama)
Akkor szuper:) csak, mindig este leszek éhes:)) egész nap kibírom, de este...:) reggel meg a tejes kávém (milli) nélkül nem élet az élet:) de kibírom:)))
Köszönöm mindenkinek!
Ment a zöld kezecske:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!