Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek terhességi...

Holnap megyek terhességi cukor vizsgálatra, kérdés?

Figyelt kérdés

Üres gyomor reggel s úgy vérvétel.

Aztán a 75gramm cukor,1,5 óra várakozás , vérvétel.

A másfél órában lehet enni/inni??

25hkm vagyok!

2013. jún. 12. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Csak vizet lehet inni. Enni tilos.
2013. jún. 12. 21:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Huhh...az kemény lesz!!!
2013. jún. 12. 21:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet enni, mert utána vesznek még egy kis fiolányi vért, abból állapítják meg, hogy mennyi cukrot bontott le a szervezeted. Vizet ihatsz, az nem gond.

De ne aggódj, sétagalopp az egész! Én abban a másfél órában bevásároltam, barátnőztem egyet, és úgy mentem vissza a rendelőbe. Gondolom, neked is el kell keverned vízben a cukrot. Jó, ha raksz hozzá citromot, akkor finom limonádés lesz. :) Én előtte például nem ittam, így olyan szomjas voltam, hogy a fél literes oldatomat fél perc alatt ittam meg és még elfogadtam volna ugyanennyit.

Szóval ne aggódj, az egészed kibírod féllábon! :) /Én a 26. héten voltam, szóval azért friss még az emlék, nem véletlen merem mondani. Sokan kissé túlreagálják, de az egész nem vészes./

30 hkm

2013. jún. 12. 22:00
 4/16 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat:)

Még annyi, hogy elég későn felkvő vagyok, ami 12-1 órát takar. Ha most vacsizok, az ugye nem számít?:))

Lehet buta kérdés, de tényleg nem tudom!! Bocsi:))

2013. jún. 12. 22:18
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
ne egyél nagyon zsírosat, de még nyugdtan megkajálhatsz. enni egyáltalán nem lehet, nálam az ivásra azt mondták, h csak pár kortyot igyak, lehetőleg minél kevesebbet. nekem sem volt rossz élmény, mint egy édesebbre kevert, de minőségi limonádé (friss, citrom, szőlőcukor, ásványvíz - annyira azért nem riasztó). bár gondolom azt kiüti, akinek terhességi cukra van. nekem nincs, ezért a világon semmit nem éreztem tőle.
2013. jún. 12. 22:24
 6/16 kabymaci ***** válasza:
hivatalosan már este 6-tól nem ehetnél semmit. és nálunk vizet sem lehetett inni és 2 órát kellett várni a 2 vérvétel között. De nyugodtan egyél ha éhes vagy de ne cukrosat és vizeletet ne felejts el vinni szerintem :)
2013. jún. 12. 22:25
 7/16 kabymaci ***** válasza:
100%
ja és ha tudsz vigyél citromot engedik belecsavarni úgy iható lesz :)
2013. jún. 12. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Én ma voltam. Egy bögrében felkavarták a vizet, öntöttem hozzá egy citrom kifacsart levét. Levették a vért, megittam, rá 2 órával vették le a másik adag vért. Sem inni, sem enni nem lehetett ez alatt. Nyugodtan vacsizhatsz.

Én nagyon szarul voltam utána, hányingerem volt, bár az alapból is van egész nap... Most vagyok 8 hetes, de a lányommal is ez volt.

2013. jún. 12. 22:28
 9/16 anonim ***** válasza:

Nyugodtan egyél, vacsizz rendesen, táplálóan, ahogy csak kívánod. Én is későn alvó vagyok, előző este 10-11-kor még gumicukrot majszoltam, mert kólát szürcsöltem, éppen azt kívántam. A vércukrom teljesen tökéletes lett. :)

Nincs mitől aggódni, egy egészséges szervezet 6 óra alatt ezeket simán lebontja.

2. (30 hetes kismama)

2013. jún. 12. 22:28
 10/16 A kérdező kommentje:

Akkor szuper:) csak, mindig este leszek éhes:)) egész nap kibírom, de este...:) reggel meg a tejes kávém (milli) nélkül nem élet az élet:) de kibírom:)))

Köszönöm mindenkinek!

Ment a zöld kezecske:)

2013. jún. 12. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!