Adhatok egy jó tippet a terheléses cukor vizsgálatra?
Szóval mindenki azzal rémisztgetett, h. milyen rossz volt meginni azt a cukros löttyöt, sokan hánytak is, miegymás.
A védőnőm ajánlotta,h. főzzek 1 liter keserű teát, (bármilyen ízesítésű lehet), és facsarjak bele 2 citromot. Úgy is volt, ma vittem magammal a kórházba, 2 deci teába beletöltötték a cukrot,elkavartam és teljesen olyan volt, mintha sima rendes teát ittam volna. IGaz,h. picit édesebb volt így is, de sokkal jobb volt, mintha csak sima csap vízbe borították volna a cukrot.Csak ajánlani tudom ezt a módszert.
Ugyanígy csináltam, mint te. Gyümölcsteába raktam a cukrot. Egész fini lett :-D És még citromot sem kevertem bele.
Ja, és a teát pont a laborban javasolták, hogy abba keverjem a cukrot.
a citromot azért nem engedik sok helyen, mert leviszi egy picit a cukrot. Van sok cukros ismerősöm és pl. nekik javasolták a cukorbeteg gondozóban.....
de én megittam simán is. már 2x szültem de kibírtam :)
sziasztok! mikor lesz ez a terheléses cukor vizsgálat,már sokat hallottam róla.
Első babás 14 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!