A cukor vizsgálatra ti mennyi teát vittetek? A közti 2 órában vizet lehet inni? 24hkm
Figyelt kérdés
2010. ápr. 12. 15:10
1/8 anonim válasza:
Én nem vittem teát, csak citromlevet. A két óra alatt nem lehetett sem enni, sem inni, mert az befolyásolja az eredményt.
3/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem lehet közben még vizet sem inni?
2010. ápr. 12. 15:15
4/8 anonim válasza:
Szia!Én 3 decit vittem,de ott mondták,hogy csak félig öntsem a csészém!Úgy is tettem és beletettem a cukrot!És felöntöttem teljesen citromlével!Olyan lett,mint egy túlízesített tea!Egyáltalán nem volt rossz!Arra viszont nagyon figyelj,hogy előző nap kevés cukros dolgot egyél,meg este 6 után már ne nagyon,mert én ezt nem tarottam be és az ehgyomim nem is lett jó!így visszahívtak!!!!Egyébként a két vérvétel között lehet inni pár korty vizet!Üdv:26 hetes kismama
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ezt nem is tudtam, hogy 6 után ne egyek. Akkor gyorsan megvacsizom most:)
2010. ápr. 12. 15:22
6/8 anonim válasza:
nekem nem kellett vinn9i teát mert adtak,3 dl-t.a közte lévő két órában még vizet sem ihattam.annyit engedéjezett a hölgy aki itatta a teát velem h közvetlen utána egy-két korty vizet ihattam.az meg hülyeség h előtte való este már 6 után nem ehetsz meg ne egyél cukrosat meg ilyesmi.nem szabad befolyásolni az eredményt mert akkor hamis értéket fog adni,és lehet nemfogja kimutatni ha esetleg cukros vagy.tehát előtte való nap ugyanúgy egyél mint bármikor máshol.mert ha baj van akkor arrol jobb ha tudsz.
7/8 anonim válasza:
Szia!15.19-es vagyok én sem tudtam,utána meg mehettem megint,de az már bonyolultabb volt ,mint a terheléses!!!Szóval inkább tartsd be és nem lesz baj!Engem nagyon rémiszgettek a terhelésestől ,aztán meg egy nagy semmi volt az egész!!!Sok sikert holnap!!!:)))
8/8 anonim válasza:
15.19-es vagyok!!!!Nekem az dokim ,meg a védőnőm egyből azt kérdezte,hogy mit ettem előző este!Mondtam,hogy rakott káposztát!Na röhögtek is nagyon!!!!De ezen az oldalon fent is van ,meg lehet nézni!Hogy ne túl szénhídrátdúsan!!!Igaz itt este 8 órat ír!!!És én is úgy gondoltam,hogy ha nem ugyanúgy csinálom,mint máskor akkor nem lesz pontos az eredmény!!!Ezért is ettem úgy mint máskor!Nem jött be!!!De azt azért elmesélem,hogy ezt a vizsgálatot szinte sehol nem csinálják,csak itt M.O.-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!