Holnap megyek terhességi cukor vizsgálatra, kérdés?
Üres gyomor reggel s úgy vérvétel.
Aztán a 75gramm cukor,1,5 óra várakozás , vérvétel.
A másfél órában lehet enni/inni??
25hkm vagyok!
Na várjunk....nem kötelező reggel 7 re menni??? Mehetek mondjuk 9re is?? Vagy fél 9?? Csak lényeg, hogy előtte ne egyek?
Az jó lenne!!!
Általában kötött hogy mikor veszik le a vért a cukrosoknak. Nálunk fél 7től 7ig, mert 9ig van csak vérvétel és így belefér a két óra, de mondjuk ha 8ra mente volna akkor ki vette volna le a másodikat?
Mettől meddig van labor a kórházadban??
Nézz utána, mert nem mind1.
Ez attól függ, nálatok hogyan zajlik a vérvétel. Nálunk például 3/4 7-re kell menni mindenkinek, aki terheléses vércukor vizsgálatra megy, soron kívül hívtak be, ahol mint írtam, vérvétel, majd iszogatás. :) Nálunk ez azért kell, mert délelőtt 10 órakor viszik el a vérmintákat, és nem akarják a vércukrosokat kínozni azzal, hogy akkor menjünk délután, és másnap küldik, hanem legyünk túl rajta, aztán kész.
De ezt ugye nekünk előre mondták, mikor bementem időpontot kérni. Nem tudom, hogy neked mondtak-e valami időpontot?
A 30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!