Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Holnap megyek terhességi...

Holnap megyek terhességi cukor vizsgálatra, kérdés?

Figyelt kérdés

Üres gyomor reggel s úgy vérvétel.

Aztán a 75gramm cukor,1,5 óra várakozás , vérvétel.

A másfél órában lehet enni/inni??

25hkm vagyok!

2013. jún. 12. 21:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem előző este max. 9-ig lehetett ennem, másnap éhgyomorra fél 9-re kellett bemennem. Azonnal vért vettek, utána megittam a cukros oldatot(3dl) eltelt 1 óra utána megint vérvétel, még 1 órát kellett várnom utána még egy vérvétel volt. Nekem nem volt sétagalopp. Nem lehetett enni semmit, még a hányinger is rámjött. Utána egész nap még késő este is émelegtem, és rossz volt a gyomrom, közérzetem. És még a rendelőből sem mehettem el...
2013. jún. 12. 22:43
 12/16 A kérdező kommentje:

Na várjunk....nem kötelező reggel 7 re menni??? Mehetek mondjuk 9re is?? Vagy fél 9?? Csak lényeg, hogy előtte ne egyek?

Az jó lenne!!!

2013. jún. 12. 22:51
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Általában kötött hogy mikor veszik le a vért a cukrosoknak. Nálunk fél 7től 7ig, mert 9ig van csak vérvétel és így belefér a két óra, de mondjuk ha 8ra mente volna akkor ki vette volna le a másodikat?

Mettől meddig van labor a kórházadban??

Nézz utána, mert nem mind1.

2013. jún. 12. 23:11
 14/16 A kérdező kommentje:
Nekem az afpt is délután 4-kor vették le! Ha jól tudom du. 5-ig van vérvétel!
2013. jún. 12. 23:13
 15/16 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, nálatok hogyan zajlik a vérvétel. Nálunk például 3/4 7-re kell menni mindenkinek, aki terheléses vércukor vizsgálatra megy, soron kívül hívtak be, ahol mint írtam, vérvétel, majd iszogatás. :) Nálunk ez azért kell, mert délelőtt 10 órakor viszik el a vérmintákat, és nem akarják a vércukrosokat kínozni azzal, hogy akkor menjünk délután, és másnap küldik, hanem legyünk túl rajta, aztán kész.

De ezt ugye nekünk előre mondták, mikor bementem időpontot kérni. Nem tudom, hogy neked mondtak-e valami időpontot?

A 30 hetes kismama

2013. jún. 12. 23:17
 16/16 anonim ***** válasza:
nálunk nem volt időponthoz kötve és nem csak a terhességi cukrosokat, de minden várandóst soron kívül hívnak be. ennek ellenére aznap elég sokat kellett várnom így majdnem 9 volt, amikor először bejutottam (munkaerőhiány volt a laborban). akkor vérvétel, aztán 1 óra múlva, aztán 2óra múlva. így már 11 óra volt mire végeztem és még akkor is fogadtak betegeket vérvételre. ahány hely, annyi szokás, ezt tényleg ott érdemes megkérdezni, ahová téged küldtek. az előző napi étkezésről nekem semmit sem mondtak, de a neten utánaolvastam, h mi hogyan ideális. alapvetően azzal azért nem tudsz űrtani, ha kicsit kajálsz mág előző este, nyilván nem pacalt eszel kétpofára ese 11kor
2013. jún. 12. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!