26hetes kism. Vagyok.5.2. ről terhelésre 8.9 lett a cukrom. Ez nsgyon durva vagy van ennél rosszabb is? Diéta vagy inzukin lesz? Nagyon félek. Egy baba már elment. Nem szeretnék gondot.
Nekem mind a két babánál 6.9,és 7 lett.És mehettem a diabetológiára.Csak diéta volt.De azért a tiéd majdnem 9. :/
Minden jót kívánok Nektek! Vigyázz magatokra!
Ha jól emlékszem 7,5 a határ, szeintem nem olyan nagyon drasztikus ez még. Én 'csak' diétára gondolok, de ugye ez egy laikus meglátása...
Bármit is adnak, mondanak tartsd be, és akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Ne aggódj!
Találtam egy cikket, ez segítségedre lehet:
"7,8 mmol/ és 11,1 mmol/l közötti érték esetében elég a diéta, azonban ezt szigorúan be kell tartanod, mivel a kismamáknál már a csökkent cukortolerancia is diabétesznek tekinthető. Az étrend alapját a gabonafélék és a zöldségek, gyümölcsök alkotják, kiegészítve tejtermékekkel, hússal, tojással, hüvelyesekkel és olajos magvakkal, minél változatosabb kombinációban."
De erről szerintem majd a dokid, és a védőnőd tájékoztat majd részletesebben is. Bárhogy is legyen, vigyázz magadra. Nem sok van már hátra, magamon is tudom (ugyanennyi idős az én pocaklakóm is)
Nekem 7.6 lett a cukrom, megsem fogtak dietara, mert 7.8 a hatarertek. En azert probalok odafigyelni jogy mit eszem, neha merem a cukromat is, de nem dietazom szigoruan.
A te esetedben viszont biztosan fognak dietat eloirni, de szerintem nem olyan nehez ezeket betartani.....
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!