Normalis az hogy ugy kinyomja magat a hasamba a lanyom hogy olyan mintha egy hegy nott volna a hasamra? Nagyon durva tegnap meg is ilyedtem anyira felelmetes volt. Masnak is van igy? Ez nem baj? 30 hkm
Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 10:52
1/14 anonim válasza:
Teljesen normális:)
1,5 hetes kisfiú anyukája.
3/14 anonim válasza:
Én még csak 21 hetes vagyok, de ugyanezt csinálja nekem is a kisasszony. Kicsit sem kímél. De legalább ő jól elvan. :)
4/14 anonim válasza:
Ne is mondd :D Nekem is volt h a lányom olyan szinten kifeszítette magát h azt hittem szó szerint ki fog szakadni az oldalam :D csúcs volt totál úgy nézett ki mintha alien akarna kitörni :D
Ne aggódj miatta. :) Nekem a 27.héttől egy pozícióban volt és mindig a jobb oldalamat nyomta. Alig hittem h megszülessen már a végén :D
4hós a lányom :)
5/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt,amikor a műtőasztalon feküdtem mondta a beteghordó,hogy mennyire mozog, de azt már nem éreztem mert le voltam zsibbadva.
6/14 anonim válasza:
Vannak nálunk is ilyen érdekes formák, csak kerekedik a szemem, hogy meddig megy még a dudor. Próbálgatja magát. 31hkm.
7/14 anonim válasza:
Nekem sajnos még nem csinált ilyet, pedig úgy megnézném. :-) 27 h km
8/14 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Megnyugodtam :)
2013. máj. 25. 11:24
9/14 anonim válasza:
Normális teljesen:) Nekem ugyanígy csinál napjában többször. Szerintem aranyos:)
32 hkm
10/14 anonim válasza:
Pont ma akartam kiírni egy ilyen kérdést... 30 hetes vagyok, és ma tolta ki magát úgy először, olyan alien módjára :D
Nagyon durván hullámzott a hasam... szerintem nagyon cuki..:D néha mondjuk már fáj is, de inkább így mint, hogy ne mozogjon... akkor mindig ideges vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!