Normális ez a durva fájdalom?
Oh, igen.
Nekem a 20-ik hét kölrül volt pár hétig, hogy annyira becsíödött a hátam, hogy össze estem nyomban. 2x volt hogy pont az ágy mellett voltam így arra estem, egyszer meg a cégnél a folyoson.
Aztán vissza jött kb a 35-ik hétben. De akkor inkább fájdalom volt, nem estem össze egyszer sem. De nekem is minden féle csontom fájt ott lent.
Második babánál csak a végén fájdogált egy kicsit.
Tudom milyen gyógyszer a Milgamma,már volt hozzá szerencsém még a terhesség előtt,csak én injekcióba kaptam meg :/
Nem kéne egyébként ezzel elmenni orvoshoz??Most hívott az anyósom,hogy megkérdezze,hogy hogy vagyok,és elmondtam neki is,és már holnap küldeni akar a kórházba az ügyeletre,mert azt mondja,hogy ő nem emlékszik,hogy neki lett volna ilyen fájdalma amikor terhes volt.28 hetes voltam amikor utoljára néztek méhszáj állapotot,akkor zárt voltam teljesen,viszont én arra gondolok,hogy nem lehet,hogy elkezdtem kinyílni?Napi 3x2 szem magnerotot szedek,de ezeken a fájdalmaimon nem segít semmit sem.Ha már is ereszkedik le a baba,akkor nem lesz ebből hamarosan szülés??Már 30 hetesen enyhén jóslóztam,most kb egy hete abba maradt.Még nem szeretnék vagy 4 hétig szülni.Ha lennék már vagy 36 hetes akkor nem aggódnék ennyire.
Az orvos sem tud semmit tenni ezzel, mint írtuk már, az ízületek lazulnak, a baba egyre jobban nyomja szét a medencecsontokat, ezzel terheli az ízületeket, deréktól combközépig is sugározhat a fájdalom. Attól, hogy anyósodnak nem volt ilyen, nem jelenti, hogy nem normális dolog. :) Nem mindenkinek van, alkati dolog is, meg kisebb súlyú baba nyilván annyira nem nyomja. Azt hogy leszállt-e a baba amúgy látod a hasadon, hogy lejjebb van-e, de ez sem jelent semmit, barátnőmnek 30 hetesen teljesen leszállt, 2100-as méhszája volt, tehát a külső már nyalt, és 41 hétre szült meg, akkor is csak indítással. Amúgy a méhszáj nyílását nem ez a fajta fájdalom jelezheti, hanem a rendszeres, erős keményedések (sima jóslóktól sem feltétlenül kezd nyílni, nekem első babával 35. héttől rendszeresen voltak jóslóim, és még 40 hetesen is teljesen zárt volt a méhszájam). Magnéziumból a Béres magnézium+b6-ot ajánlotta nekem doki még az első babánál, és tényleg csak az vált be a görcsök ellen, napi 3x, pedig sok más magnéziumot is próbáltunk. De az általad írt fájdalmon nem valószínű, hogy segíteni fog.
Egyébként nekem a doki által javasolt Milgamma drazsé (3x1) és 2 homeopátiás szer hatására pár nap alatt ha nem is elmúlt, de jelentősen enyhült ez a fajta fájdalom (a homeós szerek hypericum perforatum 15 ch és arnica montana 9 ch, mindkettőből napi 3x5 golyó), szerda este még úgy fájt mindenem keresztcsonttól combig, hogy este a férjem vitt ki a mosdóba, mert nem bírtam menni, ahogy léptem úgy belenyilallott a fájdalom mindenhova, most épp hogy érzem ezeket, néha kicsit felerősödik, de nagyon messze van a pár nappal ezelőtti állapottól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!