Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normalis az hogy ugy kinyomja...

Normalis az hogy ugy kinyomja magat a hasamba a lanyom hogy olyan mintha egy hegy nott volna a hasamra? Nagyon durva tegnap meg is ilyedtem anyira felelmetes volt. Masnak is van igy? Ez nem baj? 30 hkm

Figyelt kérdés
2013. máj. 25. 10:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10-es vagyok, engem azért is nyugtat, mert olyan jó érezni, hogy már milyen kis erős.. :D
2013. máj. 25. 12:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen, normális. :D Nekem a 20. héttől kezdve naponta csinálja, legalább reggelente, de gyakoribb, hogy nap körben is, és este is nyújtózkodik. Rákérdeztem az orvostól, és állítólag ilyenkor nyújtogatják a végtagjaikat, ezzel is "erősítik" a kis izmaikat. Teljesen normális jelenség, szinte minden kismama tapasztalja. És hozzátenném: én imádom, mert akkor lehet kicsit tapogatni, hogy vajon milyét dugja ki. :)
2013. máj. 25. 14:49
 13/14 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! És most is elkezdte a leányzónk! :)
2013. máj. 25. 14:51
 14/14 A kérdező kommentje:
En is elvezem ahogy rugkapal. Csak Olyan durvan kinyomta magat a tegnap hogy megilyedtem hogy normalis e epp annyira. 18. hettol mozog nekem es 19 hetol mar latszodik kivulrol rendesen.
2013. máj. 25. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!