Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhességi cukros kismamák,...

Terhességi cukros kismamák, ugye a babátok egészségesen született?

Figyelt kérdés
Jövő héten derül ki,hogy inzulinra kell-e állítaniuk.Nagyon aggódom a babáért.
2013. ápr. 24. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha szépen tartod a diétát, odafigyelsz magatokra, akkor nem lesz semmi gond.

Nekem "csak" diétázni kellett, mellette szedtem a vitamint, a végére írtak fel plusz vasat és még mást is, a baba gyönyörűen fejlődött és egészségesen jött a világra.

Rendszeresen ellenőrizni fognak benneteket, többször kell majd a végén ctg-re járnod, többször néznek uh-ot az áramlás miatt, odafigyelnek rátok.

Ne aggódj, nem lesz semmi baj!

2013. ápr. 24. 20:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem lesz semmi gond, az inzulintól meg ne félj, ha kell akkor kell, ha a diétával nem lehet kordában tartani a cukrodat akkor muszáj inzulinozni, pont a baba érdekében. Már csak azért se aggódj mert az is felviszi a cukrot.

Én is cukros voltam előző babával is, teljesen egészséges, annyi volt hogy szülés után neki alacsony volt a cukra így muszáj volt neki rendszeresen cukros vizet is adni (szobatársam hasonló helyzetben ezt nem tette, és sajnos másnap infúzióra kellett kötni a babáját annyira alacsony volt már a cukra szegénynek). Szóval ha szülés után mondják, hogy itasd rendszeresen mert alacsony a cukra (naponta vagy naponta kétszer is fogják neki nézni) akkor tedd meg, akkor is ha amúgy ellenérzésed van a cukros vizezéssel kapcsolatban.

2013. ápr. 25. 10:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Dietaztam, bar az utolso honapban mar megesett, hogy vetkeztem. Egeszseges, normal sulyu kislanyom szuletett.
2013. ápr. 25. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!