Terhességi cukros kismamák, ugye a babátok egészségesen született?
Ha szépen tartod a diétát, odafigyelsz magatokra, akkor nem lesz semmi gond.
Nekem "csak" diétázni kellett, mellette szedtem a vitamint, a végére írtak fel plusz vasat és még mást is, a baba gyönyörűen fejlődött és egészségesen jött a világra.
Rendszeresen ellenőrizni fognak benneteket, többször kell majd a végén ctg-re járnod, többször néznek uh-ot az áramlás miatt, odafigyelnek rátok.
Ne aggódj, nem lesz semmi baj!
Nem lesz semmi gond, az inzulintól meg ne félj, ha kell akkor kell, ha a diétával nem lehet kordában tartani a cukrodat akkor muszáj inzulinozni, pont a baba érdekében. Már csak azért se aggódj mert az is felviszi a cukrot.
Én is cukros voltam előző babával is, teljesen egészséges, annyi volt hogy szülés után neki alacsony volt a cukra így muszáj volt neki rendszeresen cukros vizet is adni (szobatársam hasonló helyzetben ezt nem tette, és sajnos másnap infúzióra kellett kötni a babáját annyira alacsony volt már a cukra szegénynek). Szóval ha szülés után mondják, hogy itasd rendszeresen mert alacsony a cukra (naponta vagy naponta kétszer is fogják neki nézni) akkor tedd meg, akkor is ha amúgy ellenérzésed van a cukros vizezéssel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!