Kismamák! Ki milyen feladatot, munkát végez ma el a házban vagy környékén?
ma? kicsit rendet rakok a lakásban, mosok, mosogatok, bár ezeket géppel, szóval inkább csak bepakolom őket :)
és van még maradék adag babaruha, amit vasalni kellene
kb. ennyi :)
30 hikm
Hát egy kis pakolászás a szobába,mosok egyet aztán délután jön egy körmös vendégem őt csinálom meg.Ha elment akkor meg finom főzeléket főzök.Ennyi mára a terv :)
28+4 hetes vagyok.
Rendet raktam, mosogattam, főztem holnapra. Elsétáltam a kisfiammal kenyeret venni, aztán szomszédoltunk a kis barátjánál. Ebédeltünk, összedobtam a konyhát, most fekszem.
Ma sokat kellemetlenkedett a pocakom, úgyhogy nem lesz nagy hajtás ma, de nem is kell, tegnap takarítottam. Délután játszunk, a kertben molyolunk egy kicsit a fiammal, ha esik mesét nézünk, kirakózunk, talán megírom a hiányzó dolgokat a kelengyelistához.
Ha hazajön a férjem, viszi a törpét motorozni.
Ma elég laza napom van szerencsére. :)
17 hetes vagyok.
Mosogatás, talán bedobok egy adag mosást a gépbe, hűtőt akarom kitakarítani, felseprés, kaja van tegnapról, de ha esete elfogy, főzök valami egyszerűt.
30 hkm
Reggel 7:30-tol 16 óráig munkában vagyok. Majd fozok (spagettit), osszerakom a házat, amit a férjem és a 2,5 éves lányom szétszedett, kirakom a mosógépbol a ruhát száradni, kitakarítom fozés után a konyhát és azt hiszem este is van és leszakad a derekam.
30 hkm
Két pici fiam itthon van velem, mellettük ritkán tudok leülni, plusz itt a háztartás. A kertben max. leszedem a napi paradicsomot, ott már nem hajoldozok.
Szóval én is úgy vagyok vele, hogy alig várom, hogy pihenjek egyet a kórházban. :P Számomra az egyetlen előnye a várható császáromnak, hogy nem kell hozzá különösebb erőt kifejtenem, ilyen hulla fáradtan képtelen lennék szülni, de pihenni sincs lehetőségem itthon.
37 hkm
Fel kelek fél 6-kor kv-t főzök felébresztem a páromat csomagolok neki kaját
Kicsit később boltba megyek esetleg postára hazajövök elmosogatok ha van mosogatni való, takarítok (porszívózás, rendrakás portörlés) Ha van szennyes akkor mosok ha megáll a mosógép tergetek, délután vasalok főzés után felmosok és még egyszer mosogatok, esténként az udvarban is szoktam tevékenykedni vagy kutyával játszani 33+5 hkm Boldog baba várást
6-kor kelek,férjem elmegy dolgozni.Délig takarítok,mosok,főzök.Délben elmegyek dolgozni este 8-ig.Estére a férjem csinál vacsorát,utána még vasalok,ha kell,így néz ki körülbelül minden napom.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!