Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek bármi tünete volt...

Akinek bármi tünete volt beágyazódás környékén, annak mikor és mi volt az?

Figyelt kérdés
2013. júl. 7. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Én barnáztam aznap, amikor beágyazódott. Épp havat lapátoltam társadalmi munkában, még meg is erőltettem magam. Semmi más jele nem volt,csak egy pici barnázás. Aztán már nem is jött meg :-)
2013. júl. 7. 21:30
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez hányadik napon volt? Ovuláció után 1 héttel?
2013. júl. 7. 21:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom pontosan mikor volt az ovulációm. Kb. 25 napos volt a ciklusom, április 22-én volt meg utoljára 5 napig... május 2-3án voltunk együtt párommal, és május 13-án éreztem egy kis hasszúrkát este felé, majd 17-én lett egy halvány csíkos tesztem. :)
2013. júl. 7. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem 26 naposak a ciklusaim, a középső gyermekkel kb 22-23 napon barnáztam 1-2 napig, aztán el is felejtkeztem róla. Mivel még nem terveztük a babát, csak már nem védekeztünk nagyon, én azt hittem, már klimaxolok (37 voltam:)), és nem is foglalkoztam vele. Pár nappal később kezdtem gondolkozni, nem is volt meg ebben a hónapban. Mire a tesztet megcsináltam, kb a 32 napon, olyan erős volt a csík, hogy még az ellenőrző csík meg sem jelent, ott volt a második csík.
2013. júl. 8. 08:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem a barnázás a ciklus 21. napján volt. Pontosan ki tudom számítani mikor fogant a kis bébink.

Nekem 28-29 naposak a ciklusaim (szülés után megint, meg előtte is így volt). Bár egy csodával volt nekünk ez határos, mert 7 hónapja próbálkoztunk, és a férjem pont akkor ment ki külföldre a ciklusom 14. napján. És amikor már lemondtunk róla, hogy na akkor most elnapoljuk és gyűjtünk pénzt, megfogant a kis tündérkénk.

Szerintem ez valahol pszichológiai alapon is működik.

Ja és mondom, épp havat lapátoltam kb 3 órán keresztül, mikor beágyazódott. És csak azért mert a férjem nélkül nem találtam fel magam. Ez meg jó hatással is lehetett rám. Már nem tudom. Sok apró dolog függhet össze.

2013. júl. 8. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom már, hogy ez hányadik cn-on volt, de én fáradtságot, álmosságot, levertséget éreztem, pici hányingert, és úgy éreztem, hogy hőemelkedésem van.
2013. júl. 8. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is barnázás volt csak aznap.
2013. júl. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!