A terhességre utalhat-e bármilyen folyás (milyen) a kimaradt menszi előtt vagy annak környékén?
Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 19:00
1/3 anonim válasza:
Nem mert mensi elott lehet vizes, kremes, csuszos, vagy szaraz! Es terhessegnel pedig uezek! Esetleg az lehet fura ha nagyon sok van, tobb mint szokott, de ez sem mervado!
2/3 anonim válasza:
Ahány nő annyi folyás a terhesség során. Általában a sűrű krémes fehér folyás szokott lenni, vagy vízszerű bő színtelen folyás, ez a ritkább. De nekem mikor terhes lettem felváltva volt ez is az is. Csak ebből nem lehet megállapítani , hogy terhes vagy vagy sem.
3/3 anonim válasza:
ha olyan a folyásod amit mensi előtt nem szoktál tapasztalni az utalhat terhességre,nekem nagyon vizes volt és nagyon sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!