Terhessegre melyik folyas vonatkozik?
Figyelt kérdés
Volt egy terhessegem ami missed abbal fejezodott be,amikor is suru, feher,kremes folyasom volt.Most ismet terhes vagyok,persze nagyon csak az elejen es eggyaltalan nincs semilyen folyasom,szinte szaraz.Most akkor mellyik a jo?Vagy terhessegtol fugg?2009. márc. 30. 17:04
1/5 anonim válasza:
Teljesen terhességfüggő. A terhességem legelején tök száraz voltam, majd szépen a 6. héttől jelent meg fehér folyás, és most a 12-13. héten elég sok fehér folyásom van. Ez mindenkinél más.
Gratulálok a kisbabához!
2/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen es viszont gratulalok neked.Boldog babavarast.
2009. márc. 30. 17:10
3/5 anonim válasza:
Nekem az előző terhességemnél (ami vetéléssel végződött) sűrű krémes folyásom volt. most vizes. Én is parázok emiatt, de itt sokan megnyugtattak! ;)
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem is szinten igy volt.En is izgulok e miatt.Megkerdezhetem hanyadik hetnel jarsz?
2009. márc. 30. 19:09
5/5 anonim válasza:
Szia,nekem nincs folyasom (21hetes),de addig amig nem budos vagy mas szinu mint feheres vsgy atlatszos addig nincs semmi baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!