Kismamik nálatok bent lessz a párotok/férjetek szülésnél?
Figyelt kérdés
Nekem a párom egész terhesség alatt tiltakozott. Mondván, hogy nem akar sok vért meg ilyeneket látni. Aztán egyszercsak kinyögte, hogy bent lessz :) :) persze ennek én örülök mert én amugy is szerettem volna ha bent van de nem erőltettem. Mitől lehet szerintetek ez a hirtelen változás? Nálatok is volt így?2013. aug. 21. 20:49
31/31 anonim válasza:
Az én férjem a legelején kijelentette, hogy szeretne bent lenni. Sőt nem csak a fejemnél. Olyan mint egy kíváncsi kisgyerek. Én azt mondtam neki, hogy ezt neki kell eldöntenie, ha nem fél attól, amit láthat, hát hajrá, engem nem zavar. Sajnos látott már máskor is pár cifraságot, amikor beteg voltam, persze ez biztos durvább lesz, de a munkájából adódóan sem finnyás ilyen témában. Egyébként el tudom képzelni, hogy hogyan beszélgetnek a férfiak egymás között pár feles után a szülésről, de az én férjem van annyira lüke, hogy nekem is el fogja mondani, hogy mit gondol a látottakról, mert tudja, hogy megsérteni nem tud azzal, ha azt mondja, hogy mekkorára kitágultam, vagy hogy milyen durva volt látni, amit a doki csinált esetleg. Mégis mit mondjon, hogy kistündérek táncoltak és varázsport szórtak miközben kibújt a kisimult arcú, teljesen tiszta babánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!