Bent volt a párotok/férjetek a szülésnél?
Bent volt, már háromszor is.
Nem is szülnék nélküle. :o)
Azt nem tudom, neki milyen élmény. :o)
Na jó, ő izgulni szokott mindig, minden többedik szülésnél egyre jobban, mert aggódik, hogy nehogy valami bajom essen, vagy a babának. (Az első szülés nem ment teljesen simán, emiatt szembesült azzal, hogy tulajdonképpen bármi történhet, és annak ellenére hogy ez a ritka, azért izgult)
A vajúdás alatt ellátott (víz, orrfújás, bátorítás, kézszorítás, homlok törlés, a derekamat ütögette ököllel, az jól esett), meg egyik alkalommal állva is vajúdtam, akkor rá csimpaszkodtam :o) a kitolásnál tartotta a lábam fájások között, meg a fejem.
A szülésznő segített mondani, hogy mit csináljon éppen.
A harmadik mondjuk nagyon gyorsan ment, kvázi kitolás előtt 20 perccel érkezett meg a drágám. :o)
Megfigyelési időben is minden kérésem teljesítette (hozott szőlőcukrot, vizet stb.), és tartotta, igazgatta a babát, elvágta a köldökzsinórokat, sőt, a harmadikat egyből ő fürdette meg. :o)
Olyan szépeket írtok mind!!
37 hetes múltam, nekünk is apás szülés lesz, már nagyon várom, remélem hasonlóan pozitív élmény lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!