Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Köztetek is van olyan, hogy...

Köztetek is van olyan, hogy úgy érzitek, összekavarodtok érzelmileg? 11+3 vagyok, abban, hogy szeretném és örülök a babának nagyon biztos vagyok, de már néha nem vagyok benne biztos, hogy a párommal.

Figyelt kérdés
Nagy próba a terhesség egy kapcsolatnak és a miénk nagyon megváltozott. Lehet hogy a testi közelség hiánya miatt, de már semmi sem ugyanaz. Nem látom Benne azt, amiért megszerettem. Ez elmúlik?
2009. okt. 27. 13:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmi nem lesz ugyanolyan, különösen a szülés után.

De ez önmagában nem baj! Egy kapcsolat nem attól jó, hogy kimerevedett képként megmarad éveken keresztül ugyanolyannak, hanem hogy a benne élőkkel, velük együtt változik.

Ha most nem látod, amiért megszeretted, fedezd föl benne azt, amiért most szereted. MOST.

A szeretet nem csak érzelem, főleg nem az, hanem elhatározás és munka.

Hajrá. A gyereknek az apja is kell! És az anyjának meg kell a társ!

2009. okt. 27. 13:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Teljesen igazad van. Sajnos én vagyok túl érzelmes és rózsaszín ködben szeretnék megöregedni. Ő meg már az anyát látja bennem, a nő háttérbe szorult :(
2009. okt. 27. 13:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor hacsak az orvos nem tiltott el a szextől, javaslom, kezdeményezz minél gyakrabban. Ne hagyd, hogy a terhesség elvegye tőletek a testi intimitást.
2009. okt. 27. 14:14
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok

A rózsaszín köd szép dolog, de egy életen át nem lehetsz tinilány. Párod talán bölcsebb ebben és már az anyát látja benned. Ez szép. Szerintem. Ne izgulj, a gyerektől nem fogsz megöregedni, csak megérni. A gyerek fitten tart:)

2009. okt. 27. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Csak most olvastam a kérdésedet, de nem bírom ki válasz nélkül. Akár én is kérdezhettem volna ezt! Ugyanígy érzek én is! Mi egy egész fiatal kapcsolat vagyunk, csak kb másfél évesek és én eleinte külföldön is éltem, tehát távkapcsolat volt. Akartuk a babát, most is élvezem, hogy mozgolódik bennem, de valami elmúlt..vagy múlik. Remélem csak átmenetileg. Én sem tudom ám, hogy küzdjek meg ezzel. És szerintem ő is ugyanígy érez, mert mostanában mondogatja, hogy sokat vagyunk együtt, és nem kellene annyit vele mennem..eddig persze ő ragaszkodott hozzá és jól el is voltunk. Remélem, hogy ez az érzés széremről csak a hormonoknak tudható be és visszajön a tűz, eddig tényleg nagyon szerettem ezt az embert. Sajnálom, hogy érdemben nem adtam választ, de jól esett megosztani. Ha találsz kiutat, vagy valamit ami jobbá tehetné, mond el nekem is :)!
2009. okt. 28. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!