Más is fél milyen lesz a babája? Kérem irjanak azok akiknek nem volt zökkenö mentes érzelmileg a terhessége. Végül is hogyan végzödött?
28hetes vagyok.végig aggodtam a terhességet,mindenféle félelmem volt már.
nehezen is kezdödött 39.3lázzal. majd az idegeimet a cigaretta elvonása is megtépázta,rengeteget aggodtam és még most se hiszem hogy mindent végig tudok csinálni.egyszerüen nem merem elhinni,hogy tényleg megkapom ezt a babát.bár ö már a 2. csak az apja nem akarta.más is fél attol vajon egészséges lesz e ill szép?
A cigi elvonás nálam is okozott kellemetlenségeket, egyszer antibiotikumot is kellett szednem, mert valamilyen fertőzést találtak a szervezetemben. De a legrosszabb nem ezek voltak. 3 hós terhes voltam, mikor bejelentettük a leendő nagyszülőknek, hogy jön a baba (mindkettőnk szüleinél első unoka) Anyukámékkal madarat lehetett volna fogatni, nagyon boldogok voltak. Viszont az anyósék nem örültek egyáltalán, mert nem vagyunk összeházasodva, és azon aggódtak, hogy mit fognak szólni a szomszédok, hogy így jön a baba (falun laknak). Ez nekem annyira rosszul esett, hogy el sem tudom mondani. A mai napig nem tudom felfogni, hogy nem képes valaki örülni az unokájának... Egész terhességem alatt sokszor volt, hogy magam előtt láttam anyóst, amint kifogásolja a házasság hiányát, és rengeteget sírtam emiatt.
Egyébként gyönyörű szép kisfiam született, teljesen egészséges, és nagyon-nagyon imádom!
Bár az én "babámnak" születése óta elálló fülei vannak(mint az anyjának),nekem (és a családunknak)mégis ő az egyik legszebb a Világon(a másik legszebb a nővére)!! Ettől nem kell félni! Hidd el,a Te babád lesz a Világ legszebb gyermeke!:)
Ha nem lenne egészséges,akkor az már kiderült volna,szóval NE AGGÓDJ!!
Mi,a második terhességnél,amikor egy olyat láttunk a tv-ben,hogy a baba születése után derüllt ki,hogy nem fejlődött rendesen,akkor a párommal megtárgyaltam,hogy ha valami oknál fogva nem lesz egészséges,akkor sem dobjuk el,szeretetben fogjuk felnevelni... Mert hát,mégis csak a miénk... :) Most a 3. babóval vagyunk 5+4 hetesek,és én inkább a vetéléstől félek,mert a 2 lány születése közt már volt egy.
Boldog babavárást!!:D
én is 40fokos lázzal, betegséggel láttam neki a terhességnek és apa sem akarta a babát.
Vitáztunk róla sokat és úgy döntöttem, h elköltözök nem fogom őt hallgatni, nincs szükségem az idegeskedésre.
Mondtam, h döntse el mit akar.
Néhány hétig anyukáméknál laktam és elkezdtem neki hiányozni a babával együtt és úgy döntött szeretne minket.
Vissza költöztem még néhány hétig össze kaptunk néhány apróságon (nem a babával kapcsolatosan) és azóta jól vagyunk. NAGGGYON IMÁDJA a kisfiunkat, szinte szerelmes belé.
Mikor szültünk ott volt velem és fogta a kezemet, kedvenc virágommal állított a kórházba, segített otthon nagyon sokmindent az elején. Főzött, takarított.
Megköszönte, hogy megszültem ezt a babát magunknak. :)
Biztos szép lesz a babád és egészséges. 1000%-ig biztos vagyok benne, hogy ő lesz a legszebb baba a világon számodra.
Én a cigit a terhességem előtt négy hónappal letettem, az már nem zavart. Minden vizsgálat után aggódtam, amíg nem kaptam meg az eredményt. Terhességi cukorbetegségem volt...ez miatt voltak dilemmáim. Itt volt ez a fránya H1N1, na az is betett, nem tudtam eldönteni, hogy oltassak vagy ne oltassak-nem oltattam szerencsére. A 36. héttől attól féltem hogy túl nagy lesz-az uh alapján gondoltam. A betöltött 40.héttől pedig rettegtem hogy császározni fognak.
40+2 napra szültem természetes úton, gátvédelemmel egy gyönyörű, egészséges, arányos 3340g 56cm, szépséges, imádni való kicsi lányt!!!:))))
Ne aggódj!! Nem tesz jót!!
Minden rendben lesz!!! Jó babavárást, és könnyű szülést, jó egészséget Nektek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!