Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » "Nagy" poci, vagy "kis" poci?...

"Nagy" poci, vagy "kis" poci? Melyiket választanátok szívetek szerint, ha lehetne?

Figyelt kérdés

Azért használtam idézőjelet, mert elég relatív, hogy kinek mi a nagy és mi a kicsi.

Nagy pocakos alatt értsük azt, aki már 28-30 hetesen úgy néz ki, mintha szülni menne, korán észreveszik az állapotát, ugyanakkor van sajnos hátránya is: szuszogás, nehezebb mozgás, nagyobb teher, stb.

Kis pocakos pedig legyen az, akin általában megdöbbennek az emberek, amikor elárulja a terhességi kort, mert mondjuk nem néz ki akkorának a poci, kis kerek, formás, "álcázható" jó sokáig, könnyen hordozható, kényelmes, de szintén van hátránya az esetleges aggódó beszólások, hogy nem-e kicsit a baba, stb.

Őszintén! Ha választani lehetne, akkor ti melyiket rendelnétek? Az átlagostól nagyobbat, határozottan láthatót, de nehézkesebbet, vagy kisebbet, kényelmesebbet, de mások által kicsinek tartottat?

2009. okt. 27. 08:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem pici hasam van,most 34 hetes vagyok,de kb 5-6 hónaposnak néznek.De ugyanúgy szenvedek a cipő felhúzásával,nagyon fáradok,szuszogok,nem bírok sietni.De jobb,mintha óriási hasam lenne.
2009. okt. 27. 11:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég nagy volt. Igazából természetesnek vettem, h' a legprózaibb tevékenységek is bonyolultak ekkora hassal, tehát nem zavart. Ami viszont végtelenül megterhelő volt, az a napi 10-15 ostoba párbeszéd, amit boldog-boldogtalannal le kellett folytatnom ez ügyben ("Úristen, mekkora a hasad! Biztos ikrek! Biztosan nagy baba lesz! Biztos túl sok vitamint szedsz!..stb. Mintha az ember befolyásolhatná a pocak méretét. Mondanom sem kell, h' a velem egy időben várandós kis pocakos kolléganőmet ugyanezek cseszegették, hogy biztosan fogyókúrázik, meg hogy nem fejlődik a gyereke. Szóval utólag is inkább a nagy has.
2009. okt. 27. 13:00
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én az előző terhességeimnél is szerettem a nagy hasamat, most is olyan, mintha már szülni mennék, pedig még 2-2 1/2 hónap... Kicsit nehéz, de olyan jó :)) Babáim is nagyok lettek :))
2009. okt. 27. 13:18
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a közepesre voksolok :)) Szóval ne túl kicsi, és ne túl nagy. Nekem a lányommal akkora hasam volt, hogy mindenki azt hitte ikreket várok, a végén már utáltam, mikor hallottam hogy a hátam mögött összesúgtak, hogy húú láttad ekkora hasa volt. Na és alig bírtam menni már végén, ráadásul több mint egy hetet túl hordtam, és 4 kg fölött született a lányom. Brrrrrrrr rettenetes volt az a hatalmas pocak. De az eredményért cserébe, azt mondom megérte :))
2009. okt. 27. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ez a 3. terhességem,a pocakom körfogatát most mértem meg:95 cm és vasárnap töltöttem a 30.hetet!Én olyannak látom,mintha lenyeltem volna egy bőrfocit:)1.babánkkal rettentő nagy hízásom volt és nagy hasam,2.babával szintén ilyen kis pocakom volt.Bizony kicsit aggódom a mérete miatt,pedig lánykánk (akivel kicsi volt a poci)3550 gr-mal és 56 cm-rel született!Ezt a bébit is még most kezdik el látni az emberek!Könnyebb cipelni,lehajolni vele a cipőt felhúzni.stb.stb..Én a kicsi mellett maradnék:)Viszont a buszon senki sem adja át a helyet(igaz a hatalmas hasúaknak sem mindíg):(((
2009. okt. 27. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
ha csak a 2 között lehet választani akkor nagyhas
2009. okt. 27. 15:26
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsi a hasam.21 hetes vagyok de még mindig feltudok,úgy öltözni,hogy ne látszódjon(nem akarattal mert nem szeretem,hogy nem látszik)Büszke vagyok ,hogy terhes vagyok és szeretném ha nagyobb lenne de ez van ezt az ember nem tudja szabályozni.Az előnye szerintem annyi,hogy kényelmes(bár első baba és nem tudom milyen a "nagy has")
2009. okt. 28. 08:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!