10 hét körüli kismamák, hogy érzitek magatokat?
Enyhülnek nálatok a tünetek vagy erősödnek?
Van már pocak?
Én már valamit kezdek látni,bár vékony is vagyok,sokszor érzek feszülést,szúrkálást is és a hányingerem úgy érzem csak erősebb let. Ma vagyok pont 10 hetes.
Szia Anita,örülök,hogy minden ok, biztos a véreredményeid is jók lesznek!De jó neked ,hogy már nem vagy rosszul,én szedtem gravidát,pharmaton matruellet,hipp natalt is ,de mindegyik hánytat.Ma megyünk magánba,remélem a dokim is meg akarja nézni a babát,mert eddíg akárhányszor néztük,szerintem mindíg aludt a bab és nem volt túl aktív!
Majd írd meg az eredményeid pár hét múlva!
Nem probalod meg a femibiont? Igaz, hogy dragabb, de semmi hanyingerem tole.
Neha kicsit erzem a hasam, mint mikor mensi elott ereztem, lehet, hogy nyulnak a szalagok, vagy no a baba.
Szept.18-an megyek uh-ra, az meg egy orokkevalosag.
Anita
Tegnap voltam dokinál és azt javasolta,hogy most egy darabig hagyjam abba a vitamint és helyette inkább egyek sok gyümölcsöt.Ma már nem szedtem be,kicsit jobb is,nem tudok ,hogy ezért-e,de abbahagyom amíg van gyümölcs.
Tegnap csak kíváncsiságból rákérdeztem a dokira,hogy esetleg nem-e látni,hogy a baba fiú,vagy lány és megmondta! :D:D kisfiú lesz! Később azért még ránéz.Én is sokára megyek,szeptember végén,ráadásul most hayom abba az utrogestant,nagyon izgulni fogok,hogy minden ok-e így is,hogy nem kapok hormont!
En kb.3-4 napja hagytam abba a crinonet. Nagyon vartam, mert mindig visszafolyt egy resze, a legvaratlanabb pillanatokban.
Ugyanakkor par napja neha erzem a hasam, mint neha mensi elott. Szerencsere nem olyan durvan, es rovid idokre. Nem tudom, ez attol van-e, hogy nem nyomom a hormont, vagy mert no a baba.
Nagyon sokara megyek uh-ra, pedig ugy varom.
Anita
én is érzem a hasam mostanában jobban,feszülésekre kelek,de ez szerintem a növekedéstől van.Azért napi 1 magnézium pezsgőtabit megiszok rá.
Szerintem most,hogy a baba nagyon sokat nő egy hét alatt,a pocakon is látjuk majd,ez talán ad egy kis megnyugvást,hogy jól van a baba a következő ultrahangig!
Ma elmentem az orvoshoz, nezzen meg, hogy ez normalis-e. Azt mondta, hogy no a baba, nyulnak a mehszalagok, rostok, stb., es azt mondta, hogy minden terhes anyukaja errol panaszkodik a terhesseg elejen.
Magne b6, azt mondta, es nyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!