10 hét körüli kismamák, hogy érzitek magatokat?
Enyhülnek nálatok a tünetek vagy erősödnek?
Van már pocak?
Én már valamit kezdek látni,bár vékony is vagyok,sokszor érzek feszülést,szúrkálást is és a hányingerem úgy érzem csak erősebb let. Ma vagyok pont 10 hetes.
En ma vagyok 10+2 hetes.
Sajnos a hanyinger elviselhetetlen meg akkor ia, ha csipegetek valamit. Enni alig tudok, a mellfeszules megvan de az nem zavar, a derekam viszont leszakad pedig elotte soha nem volt gondom vele.
Sajnos eddig csak fogytam (1.5 kg) remelem ez nemsokara valtozik.
Aprilisban nekem is volt egy vetelesem, remelem most minden rendben lesz :)
Marcius 6. az idopont, de ez csak papiron, mert a ciklusaim is hosszabbak.
Hasam csak a puffadas miatt van, ilyen korai szakaszban meg nem is lehetne. :)
Nagyon remelem hogy a hanyas-hanyinger hamarosan enyhulni fog, aludni is nagyon nehezen alszom emiatt.
Sokat szurkalgat mostansag a bal oldalam, ahol a baba van, de a jobb oldalam is, ahol meg a majdnem 6 centis sargatest cisztam.
Ja es nagyon orulok ennek a kis szellonek, mert ezt a meleget nem csak terhesen, sehogy nem lehet elviselni!
Boldog babavarast mindenkinek es ne aggodjunk, minden rendben lesz, nem is lehet mashogy!! :)
9-es vagyok.
Azt elfelejtettem irni, hogy lombik baba.
Es ezek a sargatest tuszok.... ugye a stimulacio miatt tele van veluk a peyefeszkem, iszonyatosan fajtak, ahogy huzodtak vissza, neha ugy gorcsoltem, hogy fel se birtam allni. A legutobbi uh-n mar sokkal kisebbek voltak. Azt hiszem, kb.a 12.hetre huzodnak vissxs. Van, akinek verzessel is jarhat.
Szoval mindig van min aggodnom. De nagyon szeretnem, ha minden rendben menne.
4-es vagyok!
mi nagyon lányt szeretnénk,mert már van egy kisfiunk 2és fél éves.
én aug.22-én megyek a nyaki redő uh-ra,de nem kombinálva,azthiszem. 27 éves vagyok
márc.5 vagy 6-ra vagyok kiírva.
3-as,9-es vagyok, jo, hogy irtam, hogy mulnak a tuneteim... reggel ota hanyas.... eddig csak emelyges volt, hanyas nem. Most viszont... pedig azt hittem, hogy ha eddig megusztam, akkor mar nem is lesz.
Enni nem birok, meg a keksz is visszajon.
oh szegény!
két napja én is úgy vagyok,hogy úgy érzem enyhülnek a tünetek,de tegnap este én sem bírtam,még a wc-ig se,bedobtam a rókabőrt a kukába :O ma meg megint olyan jól vagyok,hogy le tudok menni kakaót csinálni magamnak,sőt még anyóssal is beszéltem 5 percet állva..ÁLLVA! Ez nálam nagy szó,mivel az 5. héttől csak fekszek.
Amúgy ti mikor mentek legközelebb uh-ra??
én 8+6 hetesen voltam és a következő(genetikai) a 12. héten lesz,addíg még megpusztulok,hogy nem láthatom a babámat !!
Én is a 12. héten megyek, jövő hét szerdán.
Már nagyon várom!!!!!
A puffadással van még bajom, olvastam, hogy a progeszteron okozhat székrekedést, puffadást, én meg ugye még nyomom is a crinone-t, és tegnap óta érzem, hogy székrekedésem van, meg nyomás a végbelemnél, és fel is vagyok sokat puffadva.
Már nem tudom, mit egyek, semmit nem kívánok.
3,9,15,17-es vagyok, vagyis inkabb Anita, igy egyszerubb. :)
Voltunk a 12 hetes uh-n, elkepeszto, hogy mozgott a picim!!!
Csinaltatjuk az integralt tesztet, mert 33 vagyok, es lombik, levettek a vert, majd a 16.heten a kovetkezot es utana lesz eredmenye.
A hanyingerem pedig kiderult, hogy attol volt, hogy a femibionrol atvaltottam a gravidara, mert ahogy azt abbahagytam es visszatertem afemibionra, azonnal abbamaradt a hanyas. :)
Ma vagyok 13+2.
Kicsit mintha nott volna a hasam is, de nem olyan feltuno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!