10 hét körüli kismamák, hogy érzitek magatokat?
Enyhülnek nálatok a tünetek vagy erősödnek?
Van már pocak?
Én már valamit kezdek látni,bár vékony is vagyok,sokszor érzek feszülést,szúrkálást is és a hányingerem úgy érzem csak erősebb let. Ma vagyok pont 10 hetes.
Mindig álmos vagyok, émelygés már nincs. Állandóan feküdnék.
Én eleve elhízott vagyok, úgyhogy ilyeneket nem látok és érzek.
Nemrég voltam 10 hetes!Szűnik az émelygés...már egyre jobban vagyok,de azért hamar elfáradok és nem sokat tudok álldogálni!
Most a cicim kezdett el nagyon fájni és duzzadni!
Pocak már egy picit látszik,de aki nem tudja,még biztos nem vesz észre semmit!
Érezni még nem éreztem mozgást.
nekem első baba lesz,nagyon várjuk!
tavaly nekem is volt egy veélésem,így nagyon izgulok,szefdem az utrot,reméljük március elején lesz egy egészséges kisbabánk!
mikorra vagytok kiírva?
Szia! Én 9+3 vagyok, a melegben nagyon rosszul voltam, mindentől émelyegtem, most szuperül vagyok.
A fáradékonyság meg van, de össze kell szednem magamat, nem akarok ellustulni :)
Nekem is 1. baba, 2,5 év után jött össze, eléggé félek, nehogy baj legyen, de azért próbálom kiélvezni.
Én nem vagyok vékony, inkább husis, de a hasam elkezdett kerekedni. Nem lett nagyobb, semmi, de olyan kerekded.
A mellem nekem az eleje óta eléggé fáj, főleg éjszaka.
Sziasztok! Én papírforma szerint ma töltöm a 11. hetet. Március 2-re vagyok kiírva. Már alig várom a következő uh-öt,hogy láthassam a picikémet. 8 hetesen voltam utoljára. A hasam mintha egy kicsit nagyobb lenne,de nem szembetűnő még.
A tüneteim szinte teljesen eltűntek,remélem ez nem jelent rosszat. Ki milyen nemű babát szeretne?
Sziasztok, en 10+6 vagyok ma.
Tuneteim ugy erzem, enyhultek, cicim pl.nem faj mar, igaz, az emelyges neha elkap. Kicsit meg is ijedtem, hogy mulnak az eddigi tunetek, de remelem, ez normalis. Hasam neha szurkal es visszatert az az almossag, ami az elejen volt, hogy mindig csak aludnek...
A meleget nagyon nehezen viseltem, jo most ez a lehules.
Nektek milydn genetikai vizsgalat lesz a 12.het kornyeken? Vervetel es uh?
húú de jó lenne,ha lassan elmúlna ez a hányinger ,remélem,lassan nálam is enyhülni fog!
Én 24-én megyek genetikai uh-ra és egy integrált tesztet csináltatok,amihez majd most és még egyszer a 16, héten fogják levenni a vért.Nekem ajánlatos,mert végig barnáztam eddíg a terhességem alatt és nem tudják miért.
nekem amúgy mindegy,fiú,vagy lány lesz,amúgy eddíg húztam a fiúhoz,de úgy érzem lány lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!