Hogyan mondjam el a szüleimnek és a pasimnak hogy terhes vagyok?
Miért nem alszol még? Ilyen kislánynak még az ágyban a helye.
Amúgy, "anyu, apu, pasim, terhes vagyok".
Gyorsan.
Terhességhez már hogy a pi-be ne lennél kislány?
16 évesen? Olyan gyerek vagy még, amennyire csak elhet.
Vannak terveid az elkövetkező 20 évre? Munkahely, karrier, család.
Ne károgásnak írd, de a másik gyerek (fiúd) biztos kitart melletted? 20 évesen babázós alkat?
A pasim eleve tudott róla, anyuéknak meg odaadtam a terhességet bizonyitó papírt.
Megtartod a picit?
Lehet még a srác is 16-17 éves, ki tudja?
Amúgy szerintem kamu kérdés.
Még jó, hogy kislány vagy. Hányadikba jársz, 10-dikbe?
Ugyan már, aki kamu kérdéseket írogat ki, annak az intelligenciája is igencsak alacsony lehet.
Nem biztos hogy kamukérdés, és különben is mindenki hibázhat még akár ti is nem kell mindjárt elítélni mindenkit azzal nem lesz jobb se nektek se neki tény hogy nem kellett volna ilyen felelőtlennek lennie, de ezzel így semmit nem értek el hogy rossz indultaú megjegyzésekkel bombázzátok.
Kedves kérdező minden képpen mond el a szüleidnek csak ők tudnak segíteni. A párodnak is el kell mondanod, de ő nem tudom mennyire tudja majd felfogni mert elég fiatal még ehhez. Sok szerencsét.
"Hülyék voltunk, terhes vagyok."
Ennél őszintébben nem lehet. Az meg, hogy gyerek vagy-e még, nem kérdés, hanem tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!