17 éves vagyok és terhes. Meg szeretném tartani a babát, de a párom nem. Mit tegyek?
Mindig is tudtam, hogy majd szeretnék babát, de azt nem gondoltam, hogy ilyen korán. A barátom (18 éves) nem örül neki, mert azt mondja, hogy még túl fiatalok vagyunk. (És ez igaz is...) De én érzem, hogy képesek lennénk megoldani a gyereknevelést, ha mindketten akarnánk. De az a baj, hogy csak én akarom. A barátom azt mondja, hogy döntsek én, hogy mi hogy legyen. Mármint hogy szakítsunk-e. Mert az biztos, hogy a babát megtartom, még ha egyedül is kell felnevelnem. Szeretjük egymást a barátommal nagyon, és nem akarunk szakítani, de ő nem tud (vagy nem akar) még babázni, én pedig nem tudom megölni a gyermekünk.
Nem tudom, mit tegyek. Kérlek, segítsetek!
Akkor én is felvázolok egy lehetséges jövőt:
A lány elveteti a gyereket úgy, hogy nem akarja. Természetesen emiatt mély depresszióba kerül, a párjának sosem tud megbocsátani. Örök életében azt fogja sajnálni, hogy megölette a gyerekét, akit ő meg akart tartani, és egész életében a bűntudattól fog szenvedni. Esetleg még öngyilkos is lesz.
Na?
66%-os: Csak tudod én nem vagyok habzószájú abortuszellenes!
Tudod én nem megyek oda tüntetni egy abortusszal kapcsolatos kérdéshez se, hogy márpedig szülje meg. Mert az ő döntése. Ha nem akarja, ne szülje meg. Csak ő tud saját magával elszámolni.
De a kérdező világosan leírta, hogy ő MEG AKARJA TARTANI. Mit nem lehet ezen megérteni?
Ti vagytok itt a habzószájú abortuszpártiak ahogy elnézem.
Nekem missed ab-om volt, magyarul elvetéltem, és ezért kellett abortusz. Borzalmas volt még így is, pedig nem élő gyerekkel mentem.
Ha akarod a babát, ne tedd ki magad ennek. Lelkileg borzalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!