Ha terhes lennél a 3. babával és a férjed nem akarná meg tartani, mit tennél?
Ha én akarnám, akkor észérvekkel elmagyaráznám, hogy nem tesz tönkre minket, maradjon, ugyanúgy fogjuk szeretni. Semmi baj nem lesz...
Ha én sem akarnám, akkor abortusz.
Mennyi idősek a gyereke? Anyagiak?
Ha a férjem anynira nem akarná, hogy elhagyna, akkor abortusz. A meglévő gyerekeimnek joguk van az apjukhoz.
Ha anyagilag úgy állunk hogy emiatt alapdolgok nem jutnának a meglévő gyerekeknek (hús, gyümölcs, ruha, iskolai felszerelések) akkor is elvetetném.
Ha viszont anyagilag megoldható és a férjed is olyan, hogy előbb-utóbb szeretni fogja, akkor tartsd meg.
Te mit szeretnél?
Lehet,hogy most nem akarja, de később ha megtartod, nagyon fogja szeretni!
3gyerekkel sincs sokkal több gond mint kettővel,és pl kedvezményeket is kaphattok!
1. vagyok, nálunk most a 4. lett véletlen...
Mond el neki, hogy "óriási" adókedvezmény, emelt családi pótlék stbstb. Nem fog földhöz vági. Ha anyagiakból indul ki az ember, akkor 3 gyerek "jobban megéri", mint 2. És ha belefér, akkor nincs gond. Amúgy meg, gondolom ha megtartod, sem hagy el ilyenek, szóval megmondod neki, hogy te akarod, nem lesz ab-od. Pont. És 99%, hogy először hozzászokik a gondolathoz, aztán ugyanúgy várni és szeretni fogja, mint az első 2-t...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!