Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes lennél a 3. babával...

Ha terhes lennél a 3. babával és a férjed nem akarná meg tartani, mit tennél?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 12:33
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
62%

Ha én akarnám, akkor észérvekkel elmagyaráznám, hogy nem tesz tönkre minket, maradjon, ugyanúgy fogjuk szeretni. Semmi baj nem lesz...

Ha én sem akarnám, akkor abortusz.

2013. jún. 6. 12:34
 2/37 anonim ***** válasza:
49%

Mennyi idősek a gyereke? Anyagiak?

Ha a férjem anynira nem akarná, hogy elhagyna, akkor abortusz. A meglévő gyerekeimnek joguk van az apjukhoz.

Ha anyagilag úgy állunk hogy emiatt alapdolgok nem jutnának a meglévő gyerekeknek (hús, gyümölcs, ruha, iskolai felszerelések) akkor is elvetetném.

Ha viszont anyagilag megoldható és a férjed is olyan, hogy előbb-utóbb szeretni fogja, akkor tartsd meg.

Te mit szeretnél?

2013. jún. 6. 12:37
 3/37 A kérdező kommentje:
Anyagilag jól állunk,és én akarom,csak ő ellene van:(
2013. jún. 6. 12:40
 4/37 anonim ***** válasza:
33%
Mivel érvel a férjed? Én megtartanám, nem lenne szívem elvetetni, gondolom nem hagyna el miatt nem? Mert az régen rossz...
2013. jún. 6. 12:45
 5/37 A kérdező kommentje:
Hát hogy 3 gyerek az már sok,meg a mai világban 3 gyereket.Nem hagyna el,de nemtudom mi lesz,nem akarnák ellenére dönteni,majd meglátjuk,lehethogy meggondolja magát még..
2013. jún. 6. 12:48
 6/37 anonim ***** válasza:
46%
Felelőtlenség volt nem védekeznetek.
2013. jún. 6. 12:48
 7/37 anonim ***** válasza:
68%
Vidd el magaddal az uh-ra ahol meghallgathatja a baba szívverését! Talán utána másképp dönt majd... Ennyit megérdemel az a kicsi élet!
2013. jún. 6. 12:50
 8/37 anonim ***** válasza:
46%

Lehet,hogy most nem akarja, de később ha megtartod, nagyon fogja szeretni!

3gyerekkel sincs sokkal több gond mint kettővel,és pl kedvezményeket is kaphattok!

2013. jún. 6. 12:54
 9/37 anonim ***** válasza:
64%

1. vagyok, nálunk most a 4. lett véletlen...

Mond el neki, hogy "óriási" adókedvezmény, emelt családi pótlék stbstb. Nem fog földhöz vági. Ha anyagiakból indul ki az ember, akkor 3 gyerek "jobban megéri", mint 2. És ha belefér, akkor nincs gond. Amúgy meg, gondolom ha megtartod, sem hagy el ilyenek, szóval megmondod neki, hogy te akarod, nem lesz ab-od. Pont. És 99%, hogy először hozzászokik a gondolathoz, aztán ugyanúgy várni és szeretni fogja, mint az első 2-t...

2013. jún. 6. 12:57
 10/37 anonim ***** válasza:
33%
Mondd*
2013. jún. 6. 12:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!