Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha terhes lennél a 3. babával...

Ha terhes lennél a 3. babával és a férjed nem akarná meg tartani, mit tennél?

Figyelt kérdés
2013. jún. 6. 12:33
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó, amíg nem születik meg, addig nincs itt. Az abortusz a 12. hétig törvényes, nem bűn. Evvan, te gondolhatod másképp, csak akkor nem a többiek a helikopterek.
2013. jún. 11. 11:11
 32/37 anonim ***** válasza:
20%

Egy házasságban ajándék a gyermek. Ha nem akartatok többet, talán védekezni kellett volna rendesen. Elsősorban a férjednek.

Egyébként meg 3 gyerekkel könyebb mint kettővel, csomó kedvezmény van, emiatt ne parázzon. Én megtartanám a helyedben az tuti.

2013. jún. 11. 11:12
 33/37 anonim ***** válasza:
51%
Én is egy ilyen baba voltam régen!:) Anyum nagyon akart apum nem sőt az egész család nem akart rajta kívül. Viszont én lettem az akit nagyon megszerettek. Tesóim és köztem 7 és 4 év van.
2013. jún. 11. 11:30
 34/37 anonim ***** válasza:
33%

Ha valakinek ver a szíve él. Hogy helyileg hol van, mindegy.

Neked talán én vagyok "helikopter", szerintem ennél logikusabb dolog kevés van. Attól, hogy nekik könnyebb megölni a legkisebbet, attól még megölik. Teljesen mindegy, hogy a nagyot csapja agyon, vagy a kicsit kapartatja ki. Én így élek és így gondolkodom. Nem várom, hogy egyetérts. Sokan nem teszik, ahogy a statisztikák is mutatják. Szomorú. De a véleményem attól még adott.

2013. jún. 11. 12:58
 35/37 anonim ***** válasza:
61%
Csak még annyit, hogy a "törvényes" és a "nem bűn" két különböző fogalom egyes emberek értékrendjében. Ez csak az egyik ilyen példa. A törvény nem bűnteti. Ez igaz. Attól még nem helyes.
2013. jún. 11. 13:00
 36/37 anonim ***** válasza:
19%

Azért kíváncsi lennék, hogy hány pasi vállalná be a felesége / házassága, családja kedvéért, hogy elkötteti magát. Mert akkor nem kell gumit húzni, nem kell agyalni, hogy az asszony bevette-e rendesen a gyógyszerét, stb... aztán meg elvárni, hogy elvetesse, mert neki nincs kedve épp még egy gyerekkel foglalkozni.

Egyébként ilyen helyzetben elgondolkodnék, hogy mennyire választottam jól. Nem hiszem, hogy elvetetném. Erről egyébként kb az jut eszembe, hogy sok nő azt is elnézi, hogy a férje / élettársa simán bántja, veri a gyereket. Ennél sem különb az, hogy még megszületni sem "hagyja", hogy szalonképesen fogalmazzam meg.

2013. jún. 11. 13:12
 37/37 anonim ***** válasza:
39%

Mivel egy babához 2 ember kell (még a harmadiknál is), ezért sok választása nem lenne. Én megtartanám, ha egészséges, akárhányadik.

De nagyot csalódnék a férjemben, az biztos. De talán könnyebben feldolgoznám, mint egy baba elvetetését.

2013. jún. 11. 16:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!